Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vingrotājai Vihrovai otrā medaļa Pasaules izaicinājuma kausā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vingrotājai Vihrovai otrā medaļa Pasaules izaicinājuma kausā
Elīna Vihrova (pa labi) uz pjedestāla Osijekā. Foto: facebook.com/igor.vihrovs

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas labākā vingrotāja Elīna Vihrova piedalījās sporta vingrošanas Pasaules izaicinājuma kausa posmā, kas risinājās Horvātijas pilsētā Osijekā. Brīvajās kustībās mūsu sportiste izcīnīja bronzas medaļu, kas ir viņas līdz šim otrais augstākais sasniegums šajā līmenī.

Kā jau ziņots, aprīļa beigās Vihrova ieguva astoto vietu Eiropas čempionātā, vingrojot uz baļķa.

Osijekas posma brīvajās kustībās Elīna Vihrova svētdien nopelnīja 12.400 punktus un izcīnīja bronzas godalgu (PK posmā viņas augstākais sasniegums ir otrā vieta uz baļķa pērn Ungārijā). Šajā disciplīnā uzvarēja horvātiete Ana Dereka (12.833), bet otro vietu ieņēma austriete Marlīsa Menersdorfere (12.466). Elīnas treneris un tēvs ir Igors Vihrovs - 2000. gada olimpiskais čempions brīvajās kustībās.

Aizvadītajā posmā Vihrova startēja finālā arī visās citās disciplīnās - atbalsta lēcienā bija piektā sekmīgākā (13.466), ieņēma sesto vietu uz baļķa (12.266), savukārt vingrošanā uz stieņiem ierindojās septītajā pozīcijā (12.500).

Izmantotie resursi:
gymnastics.sport
osijekgym.com