Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausi ložu šaušanā ceļo uz Daugavpili, Rīgu un Tukumu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas kausi ložu šaušanā ceļo uz Daugavpili, Rīgu un Tukumu
Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Šodien Tukuma šautuvē norisinājās Latvijas kausa izcīņas šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem pirmā diena, kur Latvijas kausus sportisti izcīnīja šaušanā ar pneimatiskajām pistolēm, uzvaras izcīnot Daugavpils, Rīgas un Tukuma šāvējiem.

Jauniešu konkurencē Latvijas kauss aizceļoja uz Daugavpili, jo uzvarēja Aleksandra Nagle, kas aiz sevis atstāja Janu Agiju Linbergu no Tukuma un Arinu Zorinu no Daugavpils. Puišu konkurencē spēcīgākais bija Daugavpils jaunietis Jurijs Koršenkovs. Ralfs Krasņickis no Ventspils sporta skolas Spars ieguva otro vietu, bet daugavpilietis Ivans Ziļs – trešo vietu.

Sieviešu konkurencē Latvijas kauss tika Anetei Keitai Biķerniecei no Rīgas skolēnu pils, kurai šis pagaidām labākais sasniegums pieaugušo konkurencē. Otrā vieta Dobeles novada sportistei Anitai Krieķei-Jermacānei. Trešā vieta arī dobelniecei Sigitai Bērziņai.

Vīru konkurencē Latvijas kausu nopelnīja Emīls Vasermanis no Tukuma, kas sacensību finālā sīvā cīņā pieveica Daugavpils sportistu Sergeju Sņežkovu. Trešais Artjoms Jačmenkins no Daugavpils.

Latvijas kausa izcīņas sacensības šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem turpināsies 13.novembrī, kad uz starta līnijas izies šauteņnieki.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle