Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Notiks pirmais veikborda čempionāta posms

Andrejs Siliņš

Sestdien, 14.jūnijā, Ādažos, veikborda klubā “Promobius” norisināsies LMT Latvijas veikborda čempionāta 1.posms, ar ko tiks atklāta 2008.gada vasaras sacensību sezona, kopumā ietverot trīs LMT Latvijas čempionāta posmus, kā arī starptautisko veikborda šovu Riga Wakeboard Cup‘08.

Šī veikborda vasara sākas ar priecīgu ziņu visiem veikborda entuziastiem, jo par Latvijas Veikborda asociācijas ģenerālsponsoru 2008.gada sezonā ir kļuvis Latvijas Mobilais Telefons (LMT). Tas nozīmē, ka veikbords Latvijā kļūst vēl lielāks, vēl skaļāks, vēl jaudīgāks un vēl, vēl mobilāks!
LMT Latvijas veikborda čempionātā dalībnieki par čempionu tituliem sacentīsies 6 grupās - juniori meitenes un juniori zēni līdz 14 gadiem, juniori meitenes un juniori zēni līdz 18 gadiem, kā arī sieviešu un vīriešu meistaru grupā.

Plānots, ka kopumā sacensībās piedalīsies ap 50 dalībniekiem – gan veikborda klubu un skolu pārstāvji, gan individuālie braucēji. Ņemot vērā veikborda pieaugošo popularitāti bērnu un jauniešu vidū, pirmo reizi ir izveidota zēnu un meiteņu grupa līdz 14.gadiem.

Plānotā sacensību norise sekojoša:

Laiks Aktivitāte
9:00–10:00 Dalībnieku reģistrācija
10:00 Dalībnieku sapulce
10.10 1.kvalifikācijas brauciens
14:00 2. kvalifikācijas brauciens
17.00 Finālbraucieni
19:00 Apbalvošana

Katrā braucienā dalībnieks veiks vienu apli aiz laivas, kura distance katrā galos ir marķēta ar bojām. Divi laivā sēdošie tiesneši vērtēs dalībnieka izpildītos trikus, to sarežģītību, amplitūdu un stilu distancē starp bojām. Braucienā tiek pieļauti 2 kritieni.

Latvijas Veikborda asociācija aicina čempionātā piedalīties visus aktīvos Latvijas veikbordistus un veikbordistes, bērnus un jauniešus, meistarus un amatierus un, protams, visu braucēju līdzjutējus!

Sacensību nolikums atrodams veikborda portālā wake.lv.

Latvijas veikborda čempionāta ģenerālsponsors – Latvijas Mobilais Telefons.

Veikbordu Latvijā turpina atbalstīt vasarīgi krāsainie un stilīgie Protest All Conditions Boardwear, enerģijas dzēriens Red Bull, kas paceļ spārnos arī jebkuru veikbordistu, vismobilākie telefoni NOKIA, ātrākās digitālās spoguļkameras SONY Alpha, Čempionāta oficiālā laiva MALIBU un, protams, par veikborda norisēm sezonas garumā informēs visdraudzīgākais portāls draugiem.lv.

Veikborda klubs “Promobius” atrodas gandrīz pašā Ādažu centrā pie Vējupes, Attekas ielas sākumā. Papildu informācija un karte: promobius.lv.

2008.GADA VEIKBORDA SACENSĪBU KALENDĀRS

LMT Latvijas veikborda čempionāts:
14. jūnijs, Ādaži, klubs Promobius - LMT Latvijas veikborda čempionāts 1.posms
19. jūlijs, Jūrmala, Majori, Rīgas iela 2 - LMT Latvijas veikborda čempionāts 2.posms
16. augusts, Rīga, Mazā Daugava, pie Mūksalas ielas, starp Salu un Dzelzceļa tiltiem - - LMT Latvijas veikborda čempionāts 3.posms

Trešais čempionāta posms Rīgā būs Open jeb atvērtais posms, kur dalību varēs ņemt arī citu valstu braucēji, taču Latvijas čempionāta ieskaites punkti skaitīsies atsevišķi.

Riga Wakeboard Cup’08:
2. augusts, Rīga, Mazā Daugava, pie Mūkusalas ielas, starp Salu un Dzelzceļa tiltiem.

     [+] [-]

, 2008-06-12 14:46, pirms 16 gadiem
Cerams ka veiksmīgs

     [+] [-]

, 2008-06-12 14:48, pirms 16 gadiem
protams, ka veiksmīgs - lai labs vilnīts dalībniekiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 15:14, pirms 16 gadiem
kicker92 rakstīja: Es piedalīšos - man būs stringi!

Gaidīšu tavu uznācienu ar nepacietību