Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāts galda hokejā - tiešraidē

No 13. līdz 15. jūnijam Rīgā, Rīgas Tehniskās Universitātes lielajā zālē notiks Starptautiskās Galda hokeja federācijas (ITHF) Eiropas čempionāts galda hokejā.

Gandrīz 150 spēlētāji no Latvijas, Čehijas, Krievijas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Igaunijas, Ukrainas, Vācijas un Dānijas cīnīsies par čempiona tituliem septiņās nominācijās – kopējā (open), veterāni, juniori, dāmas, komandas, dāmu komandas un veterānu komandas.

Sacensībās piedalīsies Eiropas labākie spēlētāji. Spēles notiks sākot no agra rīta līdz pat vakaram. Sacensību grafiku var atrast galdahokejs.lv

Jaunajā portālā Yaika.lv būs iespējams vērot tiešraidi no sacensību vietas.

Yaika.lv jeb Yaika.com – Eiropā pirmais šāda veida portāls, kurš dod iespēju organizēt interaktīvus TV un radio raidījumus gan vienkāršam lietotājam, gan profesionālim.

Galda hokejs - vienkārša un aizraujoša spēle, kas veidota atdarinot ledus hokeja laukumu. STIGA versijas galda hokejs tiek lietots sporta sacensībās, jo nodrošina vairāk vai mazāk vienādas iespējas dažādu vecumu spēlētājiem. Galda hokejs piedāvā spēlētājam/-ai plašas iespējas pielietot viņa/-as ātrumu, reakciju, tehniskās prasmes, kā arī intelektu un psiholoģisko noturību. Jebkura no pieminētajām īpašībām, tāpat kā citos sporta veidos, var noteikt spēles uzvarētu.

Šis ir ļoti demokrātisks sporta veids un lielākā daļa spēļu notiek par bez tiesnešu klātbūtnes, vadoties no salīdzinoši vienkāršiem noteikumiem. Spēle ilgst piecas minūtes, kuru mērīšanai izmanto speciālu skaņas taimeri jeb džinglu.

Informāciju sagatavoja:
Intars Žubeckis, Starptautiskās Galda hokeja federācijas pārstāvis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja