Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Baušķenieks Štāls un salaspiliete Orlovska kļūst par Latvijas čempioniem dambretē U26 grupā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baušķenieks Štāls un salaspiliete Orlovska kļūst par Latvijas čempioniem dambretē U26 grupā
Godalgotais trijnieks U26 grupā sievietēm. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Rīgā notikušajā Latvijas čempionātā 100 lauciņu dambretē U26 grupā par čempioniem kļuva Reinis Štāls (Bauskas novada bērnu un jaunatnes sporta skola) un Evelīna Orlovska (DAB Salaspils).

Iepriekš ziņojām, ka 9. martā Latvijas veterānu čempionātā 100 lauciņu dambretē par uzvarētājiem kļuva Antra Valnere un Guntis Valneris, bet 70+ grupā pirmo vieut ieguva Gunārs Zālītis. Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās arī Latvijas čempionāts 100 lauciņu dambretē studentiem un jauniešiem līdz 26 gadu vecumam. Sacensībās kopumā piedalījās 19 dalībnieki, kuri sacentās astoņās kārtās.

Par U26 vecuma grupas čempionu jaunietēm kļuva un zelta medaļu saņēma Evelīna Orlovska (DAB Salaspils), kura izcīnīja 9 punktus no 16 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Jeļizaveta Zaharova (Rīgas Bolderājas Jaunā pamatskola), kura izcīnīja 8 punktus no 16 iespējamiem. Bronzas medaļu izcīnīja Alisa Orlova (DAB Salaspils), kura arī izcīnīja 8 punktus no 16 iespējamiem.

Par U26 vecuma grupas čempionu jauniešiem kļuva un zelta medaļu saņēma Reinis Štāls (Bauskas novada bērnu un jaunatnes sporta skola), kurš izcīnīja 13 punktus no 16 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Vsevolods Mitrēvičs (Rīgas Bolderājas Jaunā pamatskola), kurš izcīnīja 12 punktus no 16 iespējamiem. Bronzas medaļu izcīnīja Klāvs Norenbergs (Limbažu novada sporta skola), kurš izcīnīja 11 punktus no 16 iespējamiem.

Studentu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Kristers Lapiņš (Limbažu novada sporta skola), kura kontā 9 punkti, bet otrajā vietā Renards Helfrehts (Siguldas sporta skola), viņam arī izcīnīti 9 punkti no 16 iespējamiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija