Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies Latvijas skolēnu peintbola turnīrs

Jānis Pārums

Noslēdzies Latvijas skolēnu peintbola turnīrs
Foto: Peintbola parks "Bušas"

Jau otro gadu pēc kārtas peintbola klubs "Bušas" sadarbībā ar Latvijas peintbola klubu rīkoja Latvijas mēroga skolēnu peintbola turnīru, kuru atbalsta Latvijas skolēnu sporta federācija (LSSF), kā oficiālu valsts mēroga netradicionālo turnīru.

Organizatori uzsver, ka turnīrs izdevies un bijis ļoti veiksmīgs. Tie, kas nezina šī turnīra koncepciju, jāatgādina, ka skolēnu turnīrs dalās divās daļās – atlases kārta Saulkrastos un fināla kārta – Rīgā. Skolu komandu izrādītā interese jūtama lielāka ar katru gadu, ko var manīt komandu skaita palielināšanās - no septiņām uz deviņām.

Turnīrā lielākais vairums spēlētāju ir bez spēcīgam peintbola zināšanām, taču ar augstu cīņas sparu. It sevišķi to varēja manīt 1. Ģimnāzijas skolas 7. klases pārstāvjos. Pārējie dalībnieki pienācīgi to nenovērtēja un reizēm nācās sīvi pacīnīties pret šīm komandām, lai atgūtu zaudētos punktus. Tas kārtējo reizi pierāda, ka galvenais šajā sporta veidā ir saskaņota komandas spēlē, nevis krāsains formas tērpus vai liela miesas uzbūve.

LSPT pirmās vietas ieņēma:
1. "Jar Jar" komanda (Siguldas 2. VDSK)
2. "I Love you pieber" (Rīgas 1. Ģimnāziija)
3. "RBV" – (Rīgas būvamatniecības VDSK)

Šīs skolu komandas parādīja spēju darboties vienā veselā komandā, atrast risinājumu pēkšņās spēļu situācijās, kur nepieciešama ātra reakcija un lēmumu pieņemšanas prasme un visbeidzot šīs skolas pierāda, ka spēj un prot piedalīties ne tikai tradicionālos – basketbola, futbola turnīros, bet gūt labus rezultātus arī ekstrēmā sportā.

Piedāvājam noskatīties atlases kārtas pasākuma video, kurš pieejams šeit

Informāciju sagatavoja:
Peintbola parks "Bušas"

     [+] [-]

, 2010-05-10 15:11, pirms 14 gadiem
forshs video, it seviskji tas chalis saakumaa