Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas sportistiem labi rezultāti Eiropas kadetu čempionātā karatē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas karatē izlase 12 sportistu sastāvā ar saviem treneriem atgriezās no Izmiras kur no 4. līdz 7. februārim notika Eiropas kadetu un junioru čempionāts, kā arī Eiropas kauss U-21 vecuma grupā.

No mūsu sportistu startiem jāizceļ Jānis Koroļkovs (14-15 gadi -57 kg) aizvadīja piecas cīņas, no kurām uzvarēja trijās, bet zaudēja pirmās vietas ieguvējam no Ungārijas 1:4. Cīņā par trešo vietu Jānis piekapās Turcijas pārstāvim 0:1. Rezultātā Koroļkovam augstā piektā vieta.

Jūlija Gavrilova (16-17 gadi -59 kg) aizvadīja piecas cīņas (trīs uzvaras) piekapās tikai sportistei no Francijas (2. vieta) un sportistei no Bosnijas (3. vieta). Arī viņai piektā vieta.

Visbeidzot Armands Rožkalns (16-17 gadi -55 kg) aizvadīja trīs cīņas, divās no tām zaudēja Anglijas sportistam, kurš ieguva rezultatā 1. vietu un Turcijas sportistam (3. vieta), bet Armandam izdevās pieveikt sportistu no Itālijas ar 3:0 un ieņemt 7. vietu.

Informāciju sagatavoja:
Maksims Ivančikovs