Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pasaules darta zvaigznes sacensībās Rīgā jau šajā nedēļas nogalē

Andrejs Siliņš

Pasaules darta zvaigznes sacensībās Rīgā jau šajā nedēļas nogalē
Foto: thewaggon.net

Jau šajā nedēļas nogalē Rīgas viesnīcas "Maritim Park Hotel" telpās tiks aizvadītas nu jau sestās pēc kārtas pasaules reitinga sacensības šautriņu mešanā "Latvia Open 2011", kurā piedalīsies virkne pasaules labāko spēlētāju.

Šogad sacensībās piedalīsies 2008 gada pasaules čempione šautriņu mešanā Anastasija Dobromislova, kura ir uzspēlējusi arī Profesionālās Darts Korporācijas sistēmā, kā arī virkne pasaules top reitinga kungi. Dalībai sacensībās ir pieteikušies tādi grandi, kā:
Garijs Ronsons - pasaules reitinga 4. vieta,
Robijs Grīns - pasaules reitinga 5. vieta,
Pols Dženings - pasaules reitinga 9. vieta,
Alans Noris - pasaules reitinga 11. vieta,
Derils Fittons - pasaules reitinga 12. vieta,
Stīvijs Duglas - pasaules reitinga 14. vieta,
Villijs van der Vīls - pasaules reitinga 20. vieta un vēl virkne pasaules TOP spēlētāju.

Tāds pasaules TOP spēlētāju salidojums Baltijas valstīs vēl nav bijis un ikvienam, kurš vēlas redzēt darbībā šos grandus ir vērts ierasties uz Baltijas vērienīgākajām šautriņu mešanas sacensībām Latvia Open 2011, kuras patiesi var nosaukt par festivālu.

Sacensības sāksies jau piektdienas vakarā ar iesildošo turnīru - Pielozētie pāri. Bet jau setsdien notiks individuālās sacensības. Savukārt svētdien spēkiem mērosies kungu un dāmu pāri.