Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kraizelburgs paziņo par karjeras beigām

Kraizelburgs paziņo par karjeras beigām
Lenijs Kraizelburgs Olimpiskajās spēlēs
Sidnejā. Foto: Reuters

Četrkārtējais olimpiskais čempions peldēšanā amerikānis Lenijs Kraizelburgs paziņojis par savas profesionālās karjeras beigšanu. Tagad viņš pilnībā pievērsīsies savas peldēšanas skolas Losandželosas ebreju kopienas bērniem attīstībai. Skolu viņš atklāja 2005. gadā.

"No sirds vēlos pateikties visiem saviem treneriem, komandas biedriem un treniņu kolēģiem. Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka peldēšana tas ir individuāls sporta veids, tomēr savu dzīvi nevaru iedomāties bez pieminētajiem cilvēkiem. Viņi meta man izaicinājumu, deva motivāciju un sniedza milzīgu atbalstu," preses konferencē stāstīja 32 gadus vecais Kraizelburgs.

Sidnejas Olimpiskajās spēlēs Kraizelburgs izcīnīja zelta medaļas 100 un 200 metru distancēs uz muguras. Tāpat viņš divas reizes uzvarēja 4x100 m kompleksajā stafetē - turpat Sidnejā un 2004. gadā Atēnās.

Izmantotie resursi:
reuters.com

     [+] [-]

, 2008-06-07 13:01, pirms 16 gadiem
Man liekas ka vinjam tgd tas Austraalietis peedeejaa laikaa grieza pogas!