Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Loka šaušanas kaujas

Video: Loka šaušanas kaujas ziemā


Noslēgusies Rīgas ģimeņu sporta diena – aktīvās atpūtas un kopā būšanas svētki

Pārceltaja brīvdienā, 6. maijā Sporta klubs Jari bija lepns par iespēju “Beach Arena” telpās organizēt krāšņu Rīgas ģimeņu sporta dienu, kurā piedalījās vairāk par 70 Rīgas ģimeņu, sniedzot iespēju tām pavadīt laiku kopā, veicinot veselību un fizisko aktivitāti.
Godalgoto trijnieks vīriešiem. Foto: Mareks Gaļinovskis.

Par Latvijas čempioniem 24h rogainingā kļūst Šmaukstelis un Lauders, savācot visus kontrolpunktus

20 stundās un 10 minūtēs pieveikti 124 kilometri, apmeklēti pilnīgi visi kontrolpunkti un savākti maksimāli iespējamie ieskaites 520 punkti – tas pa spēkam bija Guntim Šmaukstelim un Kārlim Lauderam no komandas „Šmauders”, kuri kļuva par Latvijas čempioniem rogainingā vīrīešu komandām.
Godalgoto trijnieksU16 meitenēm. Foto: Latvjias Dambretes federācija.

LČ 64 lauciņu dambretē spraigākas cīņas jaunietēm, divās grupās līderēm vienāds punktu skaits

Vakar Rīgā noslēdzās Latvijas jauniešu čempionāta fināls klasikā 64 lauciņu dambretē vairākās jauniešu grupās, vissīvākajām cīņām par uzvaru norisinoties meitenēm U13 un U16 grupā, kur pirmo divu vietu ieguvējas nopelnīja vienādu punktu skaitu.