Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kērlinga čempionātā vadībā "Rīgas roņi" un "Vivat"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kērlinga čempionātā vadībā "Rīgas roņi" un "Vivat"
Foto: Renārs Buivids

Aizvadītajā nedēļas nogalē sākās Latvijas kērlinga čempionāta otrais aplis. Vīriešu konkurencē vadībā "Rīgas roņi", bet dāmu sacensībās - "Vivat".

Vīriešu konkurencē joprojām bez zaudējumiem cīnās Rīgas roņi. Svētdien pirmā apļa pēdējā spēlē pret pagājušā gada finālistiem Ondulat B cīņa gan izvērtās ļoti sīva. Spēles sākumā izvirzījušies vadībā (2:0 pēc trešā enda un 3:1 pēc piektā enda), roņi tomēr nespēja nosargāt pārsvaru. Sestajā endā izcīnījuši vienu punktu un septītajā „nozaguši” vēl vienu, Ondulat B panāca jau 3:3. Arī astotajā endā Latvijas čempioniem netika dota iespēja izcīnīt kaut punktu, un viss izšķīrās ekstra endā, kur tikai ar pēdējo metienu Rīgas roņi izcīnīja uzvaru 4:3.

Kopvērtējumā roņi ar uzvarām visās septiņās spēlēs ir pārliecinoši līderi. Otro un trešo vietu ieņem attiecīgi Hanza nekustamie īpašumi un Ondulat B, kas sešās spēlēs tikušas pie četrām uzvarām.

Sieviešu konkurencē pēc pārliecinošās uzvaras 8:3 sestdien pret Nicoll par vienīgajām līderēm kļuvušas Vivat spēlētājas. Svētdien, izcīnot vēl divas uzvaras, ar sešām uzvarām sešās spēlēs viņas atrodas čempionāta vadībā.
Otrajā vietā izvirzījušās Ledenes, kas svētdien ar 7:3 pārspēja līdzšinējās čempiones Nicoll, nobīdot tās uz trešo vietu kopvērtējumā.

Nākamās pamatturnīra spēles tiks aizvadītas 12. un 13. februārī. Visas spēles tiek aizvadītas Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121h. Ieeja bez maksas.

Vīrieši

VKomandaBilance
1.Rīgas roņi7-0
2.Ondulat B4-2
3.Hanza nekustamie īpašumi4-2
4.Junkers3-3
5.Force3-4
6.Vectēvi2-5
7.Storm0-7

Sievietes

VKomandaBilance
1.Vivat6-0
2.Ledenes4-1
3.Nicoll3-2
4.Milk3-3
5.Zebiekstes1-5
6.Respect0-6

Sīkāka informācija:
Curling in Latvia - Kērlings Latvijā