Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Policisti, kuri strādās Soču olimpiādē, aktīvi apgūst svešvalodas

Jānis Pārums

Policisti, kuri nodrošinās kārtību Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, šobrīd aktīvi apgūst svešvalodas, raksta Krievijas plašsaziņas līdzekļi. Svešvalodas pārzinoši policisti būs katrā no policijas nodaļām.

Krievijas Iekšlietu ministrs Vladimirs Kolokoļcevs pārstāvis norādījis, ka policijas darbinieki mācās ne tikai angļu valodu, bet arī lielāko daļu to valstu, kas piedalīsies olimpiādē, valodas. Viņš gan norādīja, ka svešvalodu zināšanas nebūs nepieciešamas visiem policijas darbiniekiem.

"Ne visiem policistiem būs jāzina svešvaloda, jo olimpiskajā ciematā ir daudz objektu, kuriem nebūs tieša saistība ar ārzemniekiem. Bet tur, kur tas būs nepieciešams, jā, ārzemnieki varēs komunicēt ar policistiem savā valodā," sacīja Kolokoļcevs.

Viņš arī uzsvēra: "Policija pieliks visas pūles, lai Soču olimpiādes viesiem un dalībniekiem būtu pēc iespējas mazāk iemeslu vērsties pie policijas."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-05 14:27, pirms 11 gadiem
jā jā apgūst ,

     [+] [-]

, 2013-07-05 15:03, pirms 11 gadiem
Ak jēzus, varu iedomāties, pirmkārt, tas krievu akcents, kad runā angliski, briesmīgāks nekas nemēdz būt, bet otrkārt, policijā taču strādā tikai pamatizglītību apguvušie, kā viņi vēl angļu valodu paspēs apgūt, nezinu, bet lai veicas !

     [+] [-]

, 2013-07-05 15:19, pirms 11 gadiem
apgūst...pus gadu pirms olimpiādes. Pēc manām domām to vajadzēja daudz ātrāk darīt.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-05 15:20, pirms 11 gadiem
Es labāk ieteikt ārzemniekam krievu val. apgūt, vieglāk būs

     [+] [-]

, 2013-07-05 16:34, pirms 11 gadiem
Angļu valodu lai iemacas un miers!!
ko ta vel tur vinji taisas apgut, japaņu,Spaņu un igauņu valodas!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-06 10:04, pirms 11 gadiem
Ja jau lielākā daļa krievu diplomātu runā svešvalodās tā, it kā lasītu no lapiņas krievu burtiem rakstītus nepazīstamus tekstus.... ko tad lai gaida no policistiem?