Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Straumem un Zaļupem sekmīgs starts Ungārijā

Straumem un Zaļupem sekmīgs starts Ungārijā
Krists Straume un Kristaps Zaļupe

Latvijas smailīšu divnieks Krists Staume un Kristaps Zaļupe ceturtdien sekmīgi startējuši pasaules kausa smaiļošanā un kanoe airēšanā pirmajā posmā Ungārijā, jo spēja iekļūt 200 metru distances finālā, kā arī 500 m pusfinālā.

200 m distancē Straume un Zaļupe savā priekšsacīkšu braucienā ieņēma otro vietu – 33.397 sekundes, pirmās vietas īpašniekiem ukraiņiem Aleksandram Tkačukam un Sergejam Servulijam zaudējot nieka 0.114 sekundes. Finālam automātiski kvalificējās katra brauciena pirmo trīs vietu īpašnieki.

500 m distancē Straume un Zaļupe savā braucienā ierindojās otrajā vietā, finišējot pēc vienas minūtes un 31.472 sekundēm (1:32.472). Par uzvarētājiem kļuva un finālam automātiski kvalificējās Kanādas smailīšu divnieks Ričards Dobers juniors un Endrjū Vilovss - 1:29.240.

Pusfināls šajā distancē Straumem un Zaļupei paredzēts sestdien, 7. jūnijā. Finālā iekļūs pirmo trīs vietu īpašnieki, savukārt divnieki, kas ieņems 4.-7. vietu, kvalificēsies B finālam.

Veiksmīgi šodien startēja arī Latvijas smaiļotājs Aleksejs Rumjancevs, kurš 200 m distancē savā priekšsacīkšu braucienā ieņēma otro vietu (36.293) un iekļuva pusfinālā, kas norisināsies piektdien, 6. jūnijā.

Izmantotie resursi:
kajakkenusport.hu