Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas kērlinga čempionātā tiks aizvadītas pirmā apļa noslēdzošās spēles

Andrejs Siliņš

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas 16 Latvijas čempionāta spēles kērlingā – pa 8 spēlēm vīriešu un sieviešu konkurencē. Svētdien noslēgsies čempionāta pirmais aplis un tiks uzsākts otrais. Dāmu čempionātā sestdien pulksten 12 viena no līdervienībām – Nicoll vai Vivat piedzīvos pirmo zaudējumu šosezon.

Viena no interesantākajām spēlēm pirmajā aplī gaidāma sestdien, 5. februārī, pulksten 12 kad savā starpā mērosies līdzšinējās čempiones Nicoll un Vivat, kas pagājušajā sezonā izcīnīja bronzu.

Abas komandas šosezon pirmās trīs spēles aizvadījušas bez zaudējumiem. Arī pagājušajā sezonā savstarpējā bilance bijusi līdzīga – pirmajā aplī ar 8:3 uzvarēja Vivat, savukārt otrajā aplī pārākas ar 7:2 bija Nicoll. Čempiones bijušas pārākas arī novembrī notikušajā Rīgas atklātajā čempionātā, kad Vivat bija spiestas ar 5:6 atzīt pretinieču meistarību.

Visas spēles tiek aizvadītas Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121h. Ieeja uz spēlēm ir bez maksas.

KOPVĒRTĒJUMS

Vīrieši

1. Rīgas roņi 5-0
2. Ondulat B 4-1
3. Hanza nekustamie īpašumi 3-1
4. Junkers 2-2
5. Force 1-3
6. Storm 0-4
6. Vectēvi 0-4

Sievietes

1. Nicoll 3-0
1. Vivat 3-0
3. Ledenes 2-1
4. Milk 1-2
5. Respect 0-3
5. Zebiekstes 0-3

Sīkāka informācija:
Curling in Latvia - Kērlings Latvijā

Informāciju sagatavoja
Artis Zentelis
Latvijas Kērlinga asociācijas preses sekretārs