Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

LSFP jaunie viceprezidenti - Apinis un Sausnītis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

LSFP jaunie viceprezidenti - Apinis un Sausnītis
Pēteris Apinis
Foto: Emīls Desjtņikovs, F64

2013. gada 3. jūnijā Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) birojā notika jaunievēlētās valdes pirmā sēde. Tajā par LSFP viceprezidentiem vienbalsīgi tika apstiprināti Pēteris Apinis un Atis Sausnītis, informē organizācijas mājas lapa.

Apinis (54) savulaik bijis Saeimas deputāts un Veselības aizsardzības ministrs, šobrīd viņš ir Latvijas Ārstu biedrības prezidents un Latvijas Orientēšanās federācijas prezidents.

Sausnītis (58) savulaik bijis Saeimas deputāts un Ekonomikas ministrs, šobrīd viņš ir uzņēmējs un Latvijas Volejbola federācijas prezidents.

Pirmā publiski redzamā sabiedriskā aktivitāte: LSFP valdes uzdevumā Pēteris Apinis 3.jūnijā nosūtīja LR Saeimai un valdībai LSFP 30. maija kopsapulcē vienbalsīgi pieņemto vēstuli par sabiedrības viedokļa ignorēšanu un Satversmes pārkāpumiem sakarā ar likumprojektu „Grozījumi likumā „Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā””, kurš bija sagatavots izskatīšanai Ministru kabineta komitejas sēdē 27. maijā.

Kā jau ziņots, 30. maijā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) viceprezidents Einars Fogelis tika ievēlēts par Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) prezidentu uz četriem gadiem. Tādējādi šajā amatā viņš nomainījis Andri Kalniņu, kurš šajā postenī darbojās 17 gadus.

Izmantotie resursi:
lsfp.lv