Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Paukotāji Kuceba un Teteris nepārvar pirmo kārtu PK etapā

Ints Megnis
Ints Megnis

Paukotāji Kuceba un Teteris nepārvar pirmo kārtu PK etapā
Vitālijs Kuceba Sanktpēterburgā

Latvijas paukotāji Vitālijs Kuceba un Lūkass Teteris piektdien nepārvarēja izslēgšanas turnīra pirmo kārtu Sanktpēterburgā notiekošajā Pasaules kausa etapā sacensībās ar floreti.

Vispirms grupu turnīrā Kuceba uzvarēja trijās no sešām cīņām, kamēr Teteris bija labākais divos dueļos. Abi Latvijas floretisti iekļuva izslēgšanas sacensībās, bet tur jau pirmajā kārtā Kuceba ar 10:15 zaudēja ēģiptietim Alaeldinam Abuelkasemam, bet Teteris ar 13:15 piekāpās Slovākijas pārstāvim Sedrikam Serī.

Līdz ar to noslēgumā Kuceba tika klasificēts 59. pozīcijā, kamēr Teteris ieņēma 66. vietu starp 127 sacensību dalībniekiem.

Kuceba un Tereris kopā ar Renāru Blūmentālu savulaik guva ceturto vietu pasaules junioru čempionāta komandu sacensībās. Blūmentāls šobrīd saņēmis sporta stipendiju un studē ASV.

Nesen Teteris guva 23. vietu Eiropas U-23 čempionātā, kamēr Kuceba ierindojās 29. pozīcijā.