Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgas dome meklēs labākās jauniešu sporta organizācijas

Andrejs Siliņš

Rīgas dome meklēs labākās jauniešu sporta organizācijas
Foto: AFP/Scanpix

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina konkursu “Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatne sporta klubs, organizācija 2009. gadā”. Konkursa uzvarētājiem sporta klubiem, organizācijām tiek piešķirtas naudas balvas, saskaņā ar konkursa nolikumu. Kopējais balvu fonds Ls 34 650.

Konkursā aicinātas piedalīties Rīgā reģistrētas nevalstiskās organizācijas (biedrības, nodibinājumi) un komercsabiedrības, kas organizē sporta nodarbības bērniem un jauniešiem valstī atzītajos sporta veidos. Tā mērķis ir sporta un veselīga dzīves veida popularizēšana Rīgas iedzīvotājiem, bērnu un jauniešu iesaistīšana sporta un veselības nostiprināšanas nodarbībās, kā arī talantīgu jauniešu sporta meistarības pilnveidošana.

Konkurss notiek trīs grupās: 1. grupa – komandu sporta veidi (basketbols, volejbols, handbols, regbijs, florbols, hokejs, futbols u.c.), 2. grupa – individuālie olimpiskie sporta veidi un 3. grupa – individuālie neolimpiskie sporta veidi. Pretendenti, saskaņā ar savu darbību, var pieteikt dalību vienā vai vairākās grupās.

Pieteikuma veidlapu var saņemt Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldē, Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 18, 3. stāvā, kā arī tīmekļa vietnēs riga.lv, sports.riga.lv vai e-skola.lv. Pieteikumi jāiesniedz līdz 2010. gada 15. februārim.

Informāciju sagatavoja
Indra Vilde
RD izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību projektu vadītāja