Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šodien sākas viens no krāšņākajiem sporta deju festivāliem Latvijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Šodien sākas viens no krāšņākajiem sporta deju festivāliem Latvijā
Marika Kalēja un Mario Končevskis
Foto: latviaopen.lv

Daugavas sporta namā (Kr. Barona iela 107) no 1. līdz 3. novembrim notiek starptautiskais sporta deju festivāls “Latvia Open 2013”, kurā risinās divas nozīmīgas atklātās pasaules reitinga sacensības latīņamerikas dejās un standartdejās, taču festivāla galvenais notikums būs pasaules junioru čempionāts, informē pasākuma organizatori.

Sacensībās būs pārstāvētas vairāk nekā 30 pasaules valstis, kas kopskaitā pulcēs ap 1000 dejotāju. Katru dienu sporta deju līdzjutējam un ikvienam interesentam sacensības būs iespēja vērot arī klātienē. 1. un 3. novembrī cīņa par finālu sāksies plkst. 19.00, kad uz laukuma savu sportisko meistarību demonstrēs 24 labākie deju pāri. Savukārt 2. novembrī risināsies šī festivāla būtiskākais notikums - cīņa par Pasaules čempiona titulu, kas sāksies plkst. 19.30.

Festivāla galvenie organizatori Marika Kalēja un Mario Končevskis: “Šis ir viens no lielākajiem un krāšņākajiem sporta deju festivāliem Latvijā, kurš priecē skatītājus jau vairāk kā desmit gadus. Uz Pasaules čempionātu ir nominēti trīsdesmit labākie deju pāri, kuri šobrīd ir paši spēcīgākie savas valsts robežās. 2.novembrī īstā cīņa sāksies šeit, Rīgā, kurš tad ir pasaules labākais deju pāris. Sacensības solās būt enerģijas pilnas un aizraujošas kā skatītājiem, tā arī dejotājiem un tiesnešiem.”

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties sacensību norises vietā, sporta deju festivāla laikā. Sacensības varēs skatīties arī interneta vietnē latviaopen.lv.

Sporta deju festivālu “Latvia Open 2013” ar Rīgas domes atbalstu organizē Sporta deju klubs “Mario”, Pasaules sporta deju federācija un Latvijas Sporta deju federācija.

Izmantotie resursi:
riga.lv