Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Iesūdz tiesā treneri par vardarbību pret spēlētāju

Iesūdz tiesā treneri par vardarbību pret spēlētāju
Rodžers Klemenss (pa kreisi)
Foto: AP

Beisbola spēlētājs Rodžers Klemenss apsūdzībās pret savu bijušo personīgo treneri Braienu Maknamī pievienojis arī prasījumu par apzinātu emocionālo ciešanu radīšanu.

Treneris Maknamī pagājušajā gadā MLB dopinga lietas izmeklēšanas laikā esot atklājis, ka viņa klients Rodžers Klemenss esot lietojis steroīdus un cilvēka augšanas hormonus. Tāpēc spēlētājs uzskatīja, ka šādi paziņojumi sabojājuši viņa reputāciju un radījuši sliktu slavu Teksasā. Tagad šim uzskatam pievienots arī tas, ka treneris esot licis spēlētājam ciest, pielietojot emocionālo vardarbību.

ASV presē ir dažādas diskusijas par Klemensa vainu iespējamā dopinga lietošanā. Treneris esot saglabājis dažādus apsējus un citus pierādījumus, kas būtu vērsti pret viņa bijušo klientu. Taču šajā gadījumā dopinga lietošanai vai nelietošanai nav nozīmes, jo Klemensam tikai jāpierāda, ka treneris patiešām viņam ir sagādājis ciešanas. Pagaidām vēl publiski nav pieejama informācija, ko konkrēti treneris spēlētājam ir nodarījis.

Izmantotie resursi:
Associated Press