Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gruzīns Čikadze uzvar UFC pusvieglajā svarā, amerikānis Batls - vidējā svarā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gruzīns Čikadze uzvar UFC pusvieglajā svarā, amerikānis Batls - vidējā svarā
Giga Čikadze. Foto: UFC

Naktī uz svētdienu UFC ''Fight Night'' šovā Lasvegasā par ''Ultimate Fighter'' sezonas uzvarētāju vidējā svarā kļuva amerikānis Braiens Batls. Tikmēr vakara galvenajā cīņā pusvieglajā svarā triumfēja gruzīns Giga Čikadze, kurš trešajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja Edsonu Barbosu.

UFC pusvieglajā svarā vīriešiem nepārspēts palika Giga Čikadze (14-2, 7-0 UFC), kurš trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja Edsonu Barbosu (22-10, 16-10 UFC). Pirmais un otrais raunds bija līdzīgi, bet viss izšķīrās trešajā raundā, kurā dominēja Čikadze. Apdauzot savu pretinieku un saņemot raunda laikā tikai vienu sitienu atpakaļ no Barbosas, tiesnesis lēma cīņu pārtraukt un piešķirt uzvaru Čikadzem.

Savukārt vidējā svara kategorijā Braiens Batls pārspēja Džilbertu Urbinu, uzvarot jau cīņas otrajā raundā. Cīņas sākumā labāk ringā izskatījās Urbins, kurš noguldīja savu pretinieku uz grīdas un centās ātri vien pabeigt cīņu, taču Batlam izdevās to nepieļaut, atgūties un ar pirmā raunda beigām atgūt iniciatīvu. To amerikānis neatdeva turpmākajā gaitā, otrajā raundā pieliekot punktu cīņai un izcīnot karjeras lielāko panākumu.

''Traki. No sapņa uz realitāti. Vienmēr teicu, ka to izdarīšu,'' pēc uzvaras intervijā klāstīja Batls.