Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Pandēmija, atkāpies! UFC rīkos pirmās cīņas pie pilnām tribīnēm 13,5 mēnešu laikā

Agris Suveizda

Pandēmija, atkāpies! UFC rīkos pirmās cīņas pie pilnām tribīnēm 13,5 mēnešu laikā
Kamaru Usmans pret Horhi Masvidalu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas sacensību rīkotājas UFC prezidents Deina Vaits paziņojis, ka 24. aprīlī Džeksonvilā, Floridas štatā, cīņu vakars "UFC 261" notiks pie pilnām tribīnēm – ar aptuveni 15 tūkstošu skatītāju klātbūtni. Iepriekšējoreiz pilnu tribīņu priekšā UFC cīņu vakars (UFC 248) tika aizvadīts pagājušā gada 8. martā.

Džeksonvilā gaidāmas trīs titulcīņas. Jau iepriekš bija zināms, ka dāmu konkurencē titulus dalīs Valentina Ševčenko un Džesika Andrade, kā arī Veili Džana un lietuviešu izcelsmes amerikāniete Rouza Namajūna, bet nu kļuvis zināms, ka cīņu vakara nagla būs atkārtota tikšanās starp pusvidējā svara čempionu Kamaru Usmanu un Horhi Masvidalu.

"Jau gadu esmu gaidījis, lai beidzot varētu jums šo paziņot: esam atpakaļ!" sociālajos tīklos sacīja Vaits. 33 gadus vecais nigērietis Usmans pagājušā gada jūlijā Masvidalu pārspēja ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu. 36 gadus vecais amerikānis kopš tās reizes nav cīnījies, bet Usmans pirms mēneša titulu vēlreiz nosargāja pret brazīlieti Gilbertu Bērnsu.

Usmans jauktās cīņas mākslas karjerā ir izcīnījis 18 uzvaras, 17 no tām pēc kārtas, un vienīgo zaudējumu piedzīvojis 2013. gada maijā, savā otrajā cīņā zaudējot Hosē Kaseresam. Savukārt Masvidals no 49 cīņām panākuma garšu izjutis 35 reizes. Iepriekšējā uzvara gūta 2019. gada novembrī pār Neitu Diasu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-16 11:46, pirms 3 gadiem
Šoreiz Agri tu pats vnk sevi pārspēj Diena? nopietni? Kā angļu valodā no A sanāk Ie?

  -1 [+] [-]

, 2021-03-16 11:52, pirms 3 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Šoreiz Agri tu pats vnk sevi pārspēj Diena? nopietni? Kā angļu valodā no A sanāk Ie?
Paldies par labojumu!
Paldies "autokorektam" un nepamanīšanai...

     [+] [-]

, 2021-03-16 19:04, pirms 3 gadiem
Neredzu ko Jēzuliņš var uzlabot. Teorētiski vienīgais variants ir strādāt tikai tālajā distancē neļaujot Usmanam darīt to,ko viņš māk vislabāk. Cik reāli tas ir 25 minūšu garā cīņā? Nereāli. Atliek izcili trāpīt,ar to pietiktu