Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Karatists Skrīvers ar nokautu zaudē "Karate Combat" cīņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karatists Skrīvers ar nokautu zaudē "Karate Combat" cīņā
Edgars Skrīvers. Foto: No sportista Facebook

LETA. Latvijas karatē cīkstonis Edgars Skrīvers sestdien ar nokautu zaudēja "Karate Combat" ceturtās sezonas cīņā, ziņo sacensību organizatori.

Vieglā svara cīņā, kurā bokseru svars ir līdz 68 kilogramiem, Skrīvers otrajā raundā ar nokautu zaudēja brazīlieti Luisam Viktoram Rošam, kurš tādējādi ieguva iepriekš latvieša rīcībā esošo čempiona jostu.

Skrīvers par organizācijas "Karate Combat" pirmo čempionu kļuva 2019.gada septembrī, trešajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarot tieši Rošu.

Sestdien abi atkal tikās cīņas laukumā, kur pirmais raunds aizritēja līdzīgā cīņā, bet otrajā brazīlietis tiesnešu ieskatā uzvarēja ar nokautu. Skrīvers gan iebilda šādam lēmumam, uzsverot, ka, lai gan bija savainots, viņš nebija aizsūtīts pavisam nokautā vai nonācis bezsamaņā, tāpēc to nevar uzskatīt kā nokautu. Latvietis arī uzsvēra, ka fani ir pelnījuši revanša cīņu.

Skrīvers par trīskārtēju "Karate Combat" čempionu kļuva pērn augustā, kad pēc piecu raundu cīņas ar tiesnešu lēmumu uzvarēja Brazīlijas pārstāvi Brunu Asisu.

Skrīvers ar "Karate Combat" organizāciju līgumu parakstīja 2018.gada septembrī. "Karate Combat" ir organizācija, kas apvieno karatistus un MMA cīkstoņus ar karatē bāzi. Noteikumi paredz sitienu tehniku stājā ar MMA cimdiņiem, atļauti ir arī metieni un īsu sēriju sitieni parterī, bez laušanas un žņaugšanas paņēmieniem parterī.

     [+] [-]

, 2022-05-29 16:55, pirms 2 gadiem
Skrīvera cīņas sākums ap 1:01:20 :
https://www.youtube.com/watch?v=4OZ...

Izšķirošie notikumi no 1:06:35.