Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs paziņo, ka nekad necīnīsies ar Heju

Jānis Pārums

Fjūrijs paziņo, ka nekad necīnīsies ar Heju
Deivids Hejs un Taisons Fjūrijs
Foto: Lawrence Lustig

IBO, IBF, WBO un WBA čempions boksā smagajā svarā Taisons Fjūrijs (25-0, 18KO) paziņojis, ka nekad necīnīsies ar savu tautieti, bijušo pasaules čempionu divās svara kategorijās Deividu Heju (26-2, 24KO).

Fjūrijam un Hejam bija ieplānota cīņa pirms diviem gadiem, taču abos gadījumos tā tika atcelta Heja savainojumu dēļ. Iepriekšējā nedēļā Hejs paziņoja par atgriešanos boksā, taču Fjūrijs atzinis, ka pēc šiem notikumiem labāk cīnās ar savu brālēnu vai atsakās no čempiona jostas nekā cīnās ar Heju.

"Hejs nekad nedabūs iespēju cīnīties par kādu no manām jostām, pēc tā, ko viņš izdarīja. Nekad nedošu viņam iespēju nopelnīt," sacīja Fjūrijs. "Ja viņš kļūs par WBA titula obligāto pretendentu, tad var paņemt jostu. Ja viņš kļūs par obligāto pretendentu uz jebkuru no manām jostām, es atteikšos no tās. Lai cīnās ar jebkuru citu, kaut vai FRedu Flinstonu. Viņš saka, ka palaidīšu garām iespēju nopelnīt 10 miljonus, taču man vienalga. Šajā gadījumā runa nav par naudu. Viņam nav izredžu uz cīņu. Viņš ir simulants un melis. Labāk aizstāvu savus titulus pret brālēnu Hjūiju Fjūriju nekā Deividu Heju."

Uz Fjūrija izteicieniem Hejs jau paspējis reaģēt, norādot, ka tas tikai norāda uz to, kas viņš ir par cilvēku.

"Es no pašas apakšas kāpju uz augšu reitingos. Ja viņš saka, ka labāk atdos man jostu nekā cīnīsies par mani, tas tikai parāda, kas viņš ir par cilvēku un bokseri. Man vienalga būs čempiona jostas, neatkarīgi no tā vai cīnīšos ar Fjūriju vai nē. Es būšu čempions vairākās versijās. Vienīgais iemesls, kāpēc viņš gribēja ar mani cīnīties 2013.gadā, bija nauda. Deviņos no desmit gadījumiem runa ir par naudu. Man nav vajadzīgs Taisons Fjūrijs. Varu nopelnīt arī bez viņa. Taisonam ir vajadzīgi skaļi uzvārdi. Lai arī viņš ir čempions, paskatīsimies, cik viņš nopelnīs," norādīja Hejs.

Jāatgādina, ka par IBO, IBF, WBO un WBA čempionu Fjūrijs kļuva pagājušajā nedēļas nogalē, kad pēc punktiem pieveica līdzšinējo čempionu Vladimiru Kļičko, pārtraucot viņa 11 gadu dominanci smagsvaros un apturot ukraiņa 22 uzvaru sēriju.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-30 23:28, pirms 9 gadiem
Smagsvaru kategorijas apsmiekls ne čempions. Jāgaida revanša cīņa kad Kļičko šo pārpratumu izlabos.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-30 23:38, pirms 9 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Smagsvaru kategorijas apsmiekls ne čempions. Jāgaida revanša cīņa kad Kļičko šo pārpratumu izlabos.
baletdejotāji precīzāk

  -2 [+] [-]

, 2015-11-30 23:48, pirms 9 gadiem
njā, ir jau jebkuram sportam vajadzīga publicitāte, un ne velti saka, ka nav sūdīgas reklāmas, reklāma vai nu ir, vai tās nav, bet šitas jaunizceptais čempions gan ir pilnīgi nenopietns klauns...

     [+] [-]

, 2015-11-30 23:56, pirms 9 gadiem
Es Fjūrija vietā, iespējams, rīkotos tpt.. kā nekā divreiz aplauzās.. bet jebkurā gadījumā domāju un ceru, ka Kļičko reabilitēsies un tad jau jāgaida Heju

  -1 [+] [-]

, 2015-11-30 23:56, pirms 9 gadiem
Ja godīgi, mani šis klauns, tā uzvelk, ka pašam gribās viņu izslēgt!

  +5 [+] [-]

, 2015-12-01 00:18, pirms 9 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Smagsvaru kategorijas apsmiekls ne čempions. Jāgaida revanša cīņa kad Kļičko šo pārpratumu izlabos.
zin, atceroties kautvai 90o sākumu un vidus ar īsto Taisonu, pats Kļičko šķiet ir pārpratums. Pirmie 2 raundi bez neviena sitiena ar vnk izstieptu roku - apkaunojums boksam.

https://www.youtube.com/watch?v=7av...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 00:26, pirms 9 gadiem
Pasaulē vairs nav neviena tāda līmeņa boksera? Viens klauns otrs jau drīz būs pensionārs.

  +7 [+] [-]

, 2015-12-01 01:37, pirms 9 gadiem
Girtelis rakstīja: zin, atceroties kautvai 90o sākumu un vidus ar īsto Taisonu, pats Kļičko šķiet ir pārpratums. Pirmie 2 raundi bez neviena sitiena ar vnk izstieptu roku - apkaunojums boksam.

https://www.youtube.com/watch?v=7avTUOv5CR0
90x gadi bija zelta laiki boksam. Tagadējie čempioni ir tikai biznesmeņi. Neviens savu veselību neupurēs skatāma boksa pēc. Tādus Kličko ātri aizmirsīs. Bokseri kā Taisons,Holifields,Formans,Ali,Freizers,Lenokss dzīvos mūžīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-01 02:41, pirms 9 gadiem
HuliManiBanoo rakstīja: Te jau paraadija kas viniem vairaak interesee - nauda!! Visa runa par naudu, tie uzbraucieni par "redzees cik vins nopelnis" nevis "redzesim ko tu vel uzvaresi" ir smiekligi!!! Protams mellajam maisam Hejam vajag atpak paaris limakus pacelt ar lielu muldeeshanu,lai atkal varetu sushi eest!!!

Hejs ir lielakais lohs ever, panem piki un pazuud, pikis izbeidzas, pazino par atgireshanos Iedomaajies losis no sevis nezin ko!!!
par naudu laikam japiekrit, izkatas kad musdienu boksa tas attiecas uz visiem staariem, bet lai kaa tur buutu man patiik kaa Hejs boksee pat teiktu mans favoriits, tiesaam skataami, un labaak par diviem ballet dejotajiem

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 05:29, pirms 9 gadiem
Visticamāk tiek sagatavota augsne šai cīņai. Bet mēs no betmena vēl dzirdēsim daudz daudz muļķību.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 08:29, pirms 9 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Smagsvaru kategorijas apsmiekls ne čempions. Jāgaida revanša cīņa kad Kļičko šo pārpratumu izlabos.
Kļičko pats ir pārpratums. Robots bez izdomas un ar nabadzīgu tehnisko arsenālu, kurš izmantojams pret īpaši pielasītiem pretiniekiem. Fjūrijs ir balamute, bet 12 raundos ukrainis savu 11 gadu rutīnu tā arī nespēja restartēt, un ar sadauzītu seju bezcerīgi zaudeja, pasaki, kurš ir boksa pārpratums?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 09:31, pirms 9 gadiem
Un pareizi Taisons dara. Ieguldija daudz darba treninnometne un Hejs 2x izstajas no cinas.
Lasiju ka Joshua varetu cinities ar Fjuriju drizuma.

     [+] [-]

, 2015-12-01 21:40, pirms 9 gadiem
Kļičko vs Hejs nopelnītu daudz vairāk nekā tagdējais čempions pret dajebko citu.

     [+] [-]

, 2015-12-02 14:59, pirms 9 gadiem
Hejs viņu 2x uzmeta, kāpēc viņam būtu jebkad vēl jācīnās ar to krāpnieku?

     [+] [-]

, 2015-12-03 15:46, pirms 9 gadiem
Deonty Wilder - šis čalis ir kaut nedaudz skatāms. Gaidu viņa cīnu ar kādu no top večiem.