Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Kļičko iekļuvis parlamentā, par karjeru lems vēlāk

Kļičko iekļuvis parlamentā, par karjeru lems vēlāk
Vitālijs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

WBC pasaules smagsvaru čempions boksā Vitālijs Kļičko tuvākajā nākotnē kļūs par Ukrainas parlamenta deputātu, bet par savas boksera karjeras turpināšanu lemšot ne pārāk kā decembrī, paziņojis viņa menedžeris Bernds Bente.

Svētdien notikušajās Ukrainas parlamenta vēlēšanās Kļičko partija UDAR (Ukrainian Democratic Alliance for Reform) startējusi ar labiem panākumiem. Otrdienas vakarā ap plkst. 21:00 bija saskaitīti aptuveni 96% balsu un Kļičko partija ieguvusi 13.76% balsu, kas tai dod trešo pozīciju, atpaliekot no Reģionu partijas (30.54%) un bijušās premjerministres Jūlijas Timošenko partijas "Batkviščina" (25.15%). Droši var teikt, ka pats Kļičko kā partijas līderis nodrošinājis vietu parlamentā.

Kļičko menedžeris Bernds Bente norādījis, ka par boksa lietām Kļičko pagaidām nedomā un tuvākajā laikā nedomās: "Vitālijs nepieņems lēmumu [par boksera karjeru] ātrāk par decembri vai nākamā gada sākumā. Viņam nav spiediena no WBC puses – pavisam nesen viņš aizstāvēja savu titulu un tuvākajos mēnešos noteikti necīnīsies. Viņa iespējamās nākamās cīņas atkarīgas no politiskās situācijas un koalīcijas veidošanas procesa Ukrainā. "

Iepriekšējās dienās presē parādījās informācija, ka brāļi Kļičko noslēguši līgumu ar kanālu RTL par vēl piecām cīņām, turklāt līgums paredzot gan Vladimira, gan Vitālija cīņu demonstrēšanu. Bente gan uzsver: "Līgums vēl nav oficiāli parakstīts. Ja Vitālijs turpinās [karjeru], tad viņš aizvadīs daļu cīņu no tā skaita, kas ietverts līgumā. Hejs? Mēs viņu neuztveram nopietni. Ar viņu vienmēr ir viens un tas pats – viņš ir kā mazs suns, kurš rej, bet kad parādās lielais suns – Vitālijs Kļičko – tad mazais šunelis aizskrien prom. Hejs tikai runā, bet kuru tas uztrauc?"

Izmantotie resursi:
Boxing News
Центральна виборча комісія.Central election...


, 2012-10-30 21:31, pirms 12 gadiem
Pareiz ir, vismaz nodarbojas ar lietderīgām lietām, lai veicas!!!
, 2012-10-30 22:01, pirms 12 gadiem
partijas nosaukums labs...UDAR...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-30 22:24, pirms 12 gadiem
liepajarulle rakstīja: Par Heju trāpīts desmitniekā
kādā 10niekā. Ja Kļičko tā māk izteikties, tātad viņš par viņu uztraucās.
Kļičko tik sevi morāli mierina un mēģina iedzīt prātā, ka Hejs nav spējīgs pretendēt uz titulu, taču patiesība ir daudz savādāka.
, 2012-10-30 22:36, pirms 12 gadiem
Hejam tika doda iespēja vārdus pārvērst darbos, bet neko nespēja izdarīt!
Hejam bija iespēja, bet viņš to neizmantoja!
Kļičko ir labākie šajā jomā!
Slēpts komentārs: Marquis
, 2012-10-30 23:00, pirms 12 gadiem
no Heja baidās
, 2012-10-30 23:40, pirms 12 gadiem
Piedod, atvainojiet, bet tas, ka kāds ir bokseris vēl nenozīmē, ka viņš ir atsaldēts un ar traumētām smadzenēm. Īstenībā tādi cilvēki vairāk atrodami citos sporta veidos, kur atpūtas ētika ietver baltu pulveri. Vitālijs boksa karjeras laikā nereizi nav bijis nokdaunā, un reāli smagas viņam bija 2 cīņas.
, 2012-10-30 23:45, pirms 12 gadiem
Marquis rakstīja: Piedod, atvainojiet, bet kā bokseris, kurš visu mūžu dauzīts var būt deputāts?
Pēdējo gadu laikā neesmu redzējis nevienu reālu sitienu pa Kļičko galvu.
, 2012-10-30 23:51, pirms 12 gadiem
Kļičko dara labu darbu, viņš aizstāv Ukrainas demokrātiju un brīvību, un viņa partija vēlas Ukrainu padarīt par eiropeisku valsti. Diemžēl viņš un viņa sabiedrotie ir mazākumā. Krievijas pakalpiņi (Reģionu partija) jau ir piešķīruši krievu valodai otras valsts valodas statusu, un, ja viņi būs valdībā vēl 4 gadus, tad Ukraina līdz tam de facto būs Krievijas guberņa. Pieņemot, ka Kļičko ir ukrainis un Ukrainas patriots, viņam būs ko pacīnīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-31 09:25, pirms 12 gadiem
Pēdējo redzamo sitienu pa Klicko galvu ringa ietvaros izdarija mūsu Briedis, kad uzsita Vitalijam zilu aci. Tas bija laikam šī gada sākumā Vel ari šīs vasaras poltisko demonstraciju laikā uz ielas Vitka noķēra vienu "labo" no kāda Ukraiņu mužika. Bet tas tad ari laikam viss
mamuc rakstīja: Pēdējo gadu laikā neesmu redzējis nevienu reālu sitienu pa Kļičko galvu.
Milans Volkovs
1

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.