Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gorlovs Polijā pēc punktiem zaudē Okolija nesenajam pretiniekam Ježevskim

Rolands Eliņš

Gorlovs Polijā pēc punktiem zaudē Okolija nesenajam pretiniekam Ježevskim
Nikodems Ježevskis un Artūrs Gorlovs. Foto: Polsat Sport

Latvijas bokseris Artūrs Gorlovs piektdienas vakarā cieta zaudējumu Lubļinā, Polijā, pret Nikodemu Ježevski, piekāpjoties mājinieku bokserim pēc punktiem.

Artūram Gorlovam (9-2-1) šī bija pirmā cīņa kopš pagājušā gada jūlija, kad viņš Rīgā pieveica Bojanu Cestiču un ieguva IBA "Intercontinental" čempiona titulu krūzeru svara kategorijā. Tagad viņam pretim stājās krietni pieredzejušāks un augstāka līmeņa pretinieks Nikodems Ježevskis (21-2-1).

30 gadus vecais Ježevskis ir jau iepriekš bijis saistīts ar Latvijas boksu un sparingojis ar Mairi Briedi. Desmit raundu cīņā pret Gorlovu viņš apliecināja savu favorīta statusu un uzvarēja pēc punktiem (96:93, 97:92 un 96:93) ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu.

Ježevskis "BoxRec" krūzeru rangā atrodams 33. vietā, kamēr Gorlovs ir 86. vietā. Ježevskis iepriekšējā pusotra gada laikā cieta savas karjeras divus vienīgos zaudējumus – vispirms viņš 2020. gada decembrī piekrita pēkšņai iespējai cīnīties pret Lorensu Okoliju, un Okolijs viņu nokautēja jau otrajā raundā, bet šogad februārī Ježevskis desmit raundu cīņā piekāpās Arturam Mannam, iepriekšēja, Brieža pretiniekam.

"Gorlova atgriešanās ringā tiek plānota mūsu oktobra cīņu šovā Arēnā Rīga. Artūrs noskaņots turpināt pilnveidot savas boksa prasmes, lai atgrieztos stiprāks," par cīņu raksta Gorlovu pārstāvošā "LNK Boxing".

     [+] [-]

, 2022-05-28 23:33, pirms 2 gadiem
"apliecināja savu favorīta statusu"

Tur knapi ar vienu punktu tā uzvara bija, nebūtu nokdauna, neizšķirtu varētu dot.

Pšeki atkal savā manierē notiesājuši.