Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Supersērija uz Brieža cīņu uzaicina jaunos ugunsdzēsējus un Saldus boksa skolas jauniešus

Agris Suveizda

Supersērija uz Brieža cīņu uzaicina jaunos ugunsdzēsējus un Saldus boksa skolas jauniešus
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Uz sestdienas, 27. janvāra, Pasaules boksa supersērijas cīņu starp WBC Pasaules čempionu Mairi Briedi un WBO Pasaules čempionu Oleksandru Usiku, turnīra organizatori nolēmuši uzaicināt Latvijas jaunos ugunsdzēsējus un Saldus boksa skolas jauniešus, tiem nodrošinot iespēju klātienē vērot Latvijā ilgi gaidīto boksa cīņu.

Pasaules boksa supersērijas viens no idejas autoriem Kalle Zauerlands uzsver: “Sestdienas cīņa ir liels notikums Latvijai, un Supersērijai bija vēlme to padarīt vēl īpašāku cilvēkiem, kuri ikdienā ir gatavi strādāt valsts labā – jaunajiem ugunsdzēsējiem, kā arī jauniešiem, kas varētu iespaidoties no Maira Brieža parādītā snieguma ringā, iespējams, kādam kļūstot par nākamo pasaules čempionu boksā."

Jānis Pastars, Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas lektors, novērtēja iespēju klātienē atbalstīt Latvijas labāko bokseri: “Brīnišķīga iespēja klātienē redzēt mūsu tautas varoni Mairi Briedi, un esmu pārliecināts, ka tas iedvesmos jauniešus un “pacels spārnos”, veicot mūsu tiešos pienākumus.”.

Saldus boksa kluba vadītājs Ansis Pūce uzsver: “Saldus Boksa klubā ar boksu izvēlējušies nodarboties jau vairāk nekā 30 jauni sportisti, katrs ar savu stāstu un izvirzītajiem mērķiem. Visus vieno disciplīna un nopietna attieksme pret šo tehniski sarežģīto sporta veidu. Iespēja klātienē apmeklēt šo pasākumu sportistiem dos milzīgu motivāciju un ļaus apzināties, ka viss, ja to patiesi vēlas, ir iespējams!”

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Zeps

     [+] [-]

, 2018-01-27 09:46, pirms 7 gadiem
Viss pareizi! Sandis Kleins nāk no Saldus !

     [+] [-]

, 2018-01-27 16:12, pirms 7 gadiem
Cerams, tas nav tikai tāpēc, ka joprojām daudz neizpārdotu biļešu