Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

21. maijā Zutis cīnīsies pret Volkovu "LNK Boxing" cīņu šovā "Arēnā Rīga"

Rolands Eliņš

21. maijā Zutis cīnīsies pret Volkovu "LNK Boxing" cīņu šovā "Arēnā Rīga"
Milans Volkovs un Kristaps Zutis. Foto: LNK Boxing

"LNK Boxing" šodien izziņojusi cīņu šovu, kas notiks 21. maijā "Arēnā Rīga". Tā galvenā cīņa būs starp jauno Latvijas bokseri Milanu Volkovu un Kristapu Zuti, skandalozo bokseri, kuram šī būs pirmā cīņa "LNK Boxing" paspārnē pusotra gada laikā. Tāpat cīņu vakarā piedalīsies Ralfs Vilcāns un Mārcis Grundulis un vēl vairāki latviešu bokseri.

"LNK Fight Night" pēc divu gadu pārtraukuma, kura laikā cīņas rīkoja krietni mazākajā "Studio 69", atgriezīsies Arēnā Rīga. Biļetes jau pieejamas "Bilešu Servisa" kasēs, lai arī pagaidām izziņota tikai viena cīņa.

Par vakara galveno notikumu kļūs divu Latvijas bokseru savstarpēja cīņa, kas nemaz nav tik biežs notikums. Krūzeru svara kategorijā iepriekš startējušais Milans Volkovs (7-2-2) stāsies pretim smagsvaram Kristapam Zutim (7-2-2).
Zutis pirms pusotra gada bija paziņojis par to, ka vairs profesionālā boksa cīņas neaizvadīs, taču pagājušā gada aprīlī izmantoja piedāvājumu cīnīties Azerbaidžānā, kur otrajā raundā zaudēja jaunajam mājinieku talantam Bahodiram Jalolovam, kurš tagad ar bilanci 10-0 pakāpies uz cienījamo 69. vietu smagsvaru pasaules rangā.

Zutis pirms tam 2020. gada oktobrī piedalījās "LNK Boxing" cīņu vakarā, kur arī bija galvenajā cīņā, sacenšoties pret Ņikitu Smirnovu. Abu bokseru nesamierinānā cīņa pārtapa rupjībās un abi tika diskvalificēti, atstājot cīņu bez rezultāta.

22 gadus vecais Volkovs iepriekš cīnījies smagsvaros, taču kopš 2020. gada cīņas aizvadījis krūzeru klasē. Smagsvaros viņš pirms dažiem gadiem cieta divus zaudējumus pēc kārtas, bet pēc tam nav zaudējis piecās cīņās pēc kārtas. To vidū gan ir neizšķirts pret Kristapu Zīli, kamēr divās iepriekšējās cīņās, ieskaitot nesen februārī notikušo, bija pret ļoti zema līmeņa ārzemniekiem.

"LNK Boxing" cīņas pieteikumā joprojām izmanto sadarbību ar "Probellum", starptautisko boksa aģentūru, kas šobrīd izpelnījusies aizdomu pilnu skatienus par savu saistību ar "MTK Global" un narkotiku karteļa vadīšanā apsūdzēto Danielu Kinahanu. "Probellum" noliedz jebkādu oficiālu saistību ar Kinahanu.

"LNk Boxing" sola, ka cīņu šovā piedalīsies arī Ralfs Vilcāns, taču viņa cīņa vēl nav izziņota. Portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Vilcānam arī šī cīņa vēl būs tā sauktajā starpsvarā, turpinot viņa pāreju no pussmagā svara uz otro vidējo svaru.

Vilcāns (13-0) būs pārliecinoši augstāk pasaules rangā izliktais bokseris šajā cīņu šovā (šobrīd 47. vietā savā divīzijā), bet viņa pretinieks noskatīts no otrā simtnieka. Tiesa, organizētāji vēl cīņu nav izziņojuši, jo pastāv iespēja par pēdējā brīža pretinieku maiņu.

Tāpat norādīts, ka cīņu šovā piedalīsies arī Mārcis Grundulis, Artūrs Gorlovs, Artjoms Ramlavs, Kristaps Bulmeistars, Toms Limbēns, Emīls Špīss, Elvis Veisbergs un Daniils Vesnenoks, ar panākumiem MMA sacensībās startējušais cīkstonis, kuram šoreiz būs boksa cīņa. Nevienam no viņiem pretinieks vēl nav nosaukts.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-21 18:24, pirms 2 gadiem
Kurš uzvarēs Zutis vai Volkovs?

     [+] [-]

, 2022-04-21 18:47, pirms 2 gadiem
Nez kurš un kā kritīs un par kādu piķi?!Nejau Zutis ranga vai sporta nolūkos cīnīsies bet gan kāposta dēļ,to var nemaz nestāstīt!!

     [+] [-]

, 2022-04-21 21:25, pirms 2 gadiem
Zutis jau sen aizgāja no Boksa!

     [+] [-]

, 2022-04-21 21:45, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Zutis jau sen aizgāja no Boksa!
Zutis neboksēsies... spēlēs totolizatoru...

     [+] [-]

, 2022-04-21 21:50, pirms 2 gadiem
Volkovs

     [+] [-]

, 2022-04-21 22:53, pirms 2 gadiem
Kad būs cīņa par Livonijas dižzivs titulu Zutis - Kambala ?

     [+] [-]

, 2022-04-21 22:53, pirms 2 gadiem
theoxy rakstīja: Volkovs
Vilkavs