Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: "Ja apvienotu Ali, Taisonu, Lūisu un Kļičko, tad sanāktu es"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Fjūrijs: "Ja apvienotu Ali, Taisonu, Lūisu un Kļičko, tad sanāktu es"
Taisons Fjūrijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Britu atlēts Taisons Fjūrijs uzskata, ka ir labākais bokseris, kāds jebkad bijis.

Profesionālā boksera karjerā Taisons Fjūrijs vairākkārt piedzīvojis nokdaunu, taču nekad nav bijis pieveikts. "Nav gluži tā, ka esmu neuzvarams. Izskatos uzvarams, taču 13 gadus joprojām neesmu zaudējis. Tātad manī ir kas tāds, kas mani padara par labāko savā laikmetā un par labāko jebkad dzīvojušo bokseri," uzskata britu atlēts.

"Ar treneri Šugarhilu Stjuardu runājām par to. Muhameds Ali bija īpašs ar savu kāju darbību. Maiks Taisons izcēlās ar ātrumu, spēku un kustēšanos. Lenokss Lūiss - milzīgs spēks, drosme iet uz priekšu un agresija. Vladimirs Kļičko bija neērts savu parametru dēļ. Ja viņus visus apvieno vienā, tad sanāku es," norāda neuzvarētais bokseris. "Katram no viņiem bija kas savs - vienam kāju darbība, otram ātrums, trešajam gabarīti, ceturtajam varenība. Ja viņus visus apvienosiet, tas sanāks Taisons Fjūrijs. Tādējādi neviens no tiem puišiem nekad mani neuzvarēs."

"Smagajā svarā spēcīgam sitējam vienmēr būs iespēja. Bet, kā esmu pierādījis iepriekš, mani ir diezgan grūti nokautēt. Un tāpēc būšu labākais bokseris, kāds jebkad bijis," akcentē Taisons Fjūrijs. "Iepriekš nekad nav bijis 206 centimetrus garš bokseris, kurš spēj darīt visu, nākot no jebkura leņķa. Tas pat nav iespējams. Nedomāju, ka cilvēciski tas varētu darboties."

9. oktobrī Lasvegasā varenais brits (31-0-1, 21KO) sacentīsies ar spēcīgā sitiena īpašnieku Deonteju Vailderu (42-1-1, 41KO). Pirms nepilniem trijiem gadiem viņi cīnījās neizšķirti, bet pērnā gada februārī Fjūrijs šim amerikānim sarūpēja karjeras pirmo zaudējumu.

Fjūrija runa

Izmantotie resursi:
Frank Warren's Queensberry Promotions

     [+] [-]

, 2021-09-19 01:18, pirms 3 gadiem
Pilnai laimei vēl trūkst 30cm šlangas.
Lai vai kā - bokseris tiešām izcils,taču bez Džošua jostām paliks jautājumi. Ja dabūs tad Kļičko mantinieks