Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBC prezidents: "Kanelo pieteikums ir šokējošs un ļoti riskants"

Rolands Eliņš

WBC prezidents: "Kanelo pieteikums ir šokējošs un ļoti riskants"
Maurisio Suleimans un Kanelo Alvaress. Foto: BoxingScene

Pasaules boksa padomes (WBC) prezidents Maurisio Suleimans medijiem pauda savu pārsteigumu par Kanelo Alvaresa prasību nozīmēt viņam titulcīņu pirmā smagā svara kategorijā. Suleimans norādīja, ka iepriekš nebija pat iedomājies par šādu iespējamību.

"Kad dzirdēju Kanelo menedžera Edija Reinoso izteikto prasību, biju pilnībā pārsteigts," sacīja Suleimans. "Tas ir ļoti liels risks. Tas arī ir sarežģīts process, taču WBC jau nobalsoja par tā pieņemšanu. Es labprāt vēlētos aprunāties ar Kanelo un Ediju. Mēs tomēr šeit runājam par ļoti svarīgu soli ar lielu risku, kas pārkāpj vairākas tradicionālās tendences. Zinu, ka Kanelo meklē izaicinājumus, taču kaut ko šādu es nebiju gaidījis."

"Grūti aptvert, kādu izaicinājumu Kanelo tagad ir uzņēmies, un tas nostāda viņu sarežģītā situācijā," turpināja Suleimans. "Sāksim ar to, ka Meksikas bokss pārsvarā izceļas ar cīkstoņiem mazākajās kategorijās. Jau doma par to, ka Meksikas bokseris ir krūzeru čempions, lauž stereotipus."

Suleimans un boksa pasaule tika pārsteigta WBC kongresā, kur Alvaresa pārstāvji iesniedza prasību nozīmēt viņam titulcīņu pirmā smagā svara kategorijā, kurā savas cīņas aizvada arī Mairis Briedis. Alvaress ir WBC "Franchise" čempiona statusā, kas viņam dod īpašas privilēģijas, un organizācija atzina viņa prasību par pamatotu, par to balsojot vienbalsīgi.

"Tehniski tika nolemts tas, ka Kanelo būs nākamais obligātais pretendents uz krūzeru čempiona titulu," situāciju skaidroja Suleimans. "Čempionam Ilungam Makabu tagad ir nolikta obligātā titula aizstāvēšanu Tabiso Mčunu. Nekavējoties sazināsimies ar viņiem un noskaidrosim situāciju. Viņi bija nosprauduši 8. janvāri kā cīņas datumu, taču Mčunu pavēstīja, ka uz to laiku nebūs gatavs... Taču es nekavējoties centīšos šeit ieviest skaidrību."

WBC prezidents atzīmēja, ka Alvaresam sava īpašā čempiona statusa dēļ ir vairākas priekšrocības, taču viņš jebkurā gadījumā atbalsta Kanelo lēmumu: "Esmu drošs, ka šī cīņa notiks. Makabu ir ļoti bīstams bokseris, un krūzeros būs patiešām lieliska cīņa."

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/wbc-pre...

     [+] [-]

, 2021-11-17 15:13, pirms 2 gadiem
Alvares ar savu ātrumu un sitienu daudzumu pēc punktiem uzvarēs jebkuru no krūzeriem!

     [+] [-]

, 2021-11-17 15:14, pirms 2 gadiem
Sajā svara kategorijā Kanello var boksēties tikai ar atlasītiem bokseriem. Makabu ir lupatlasis kuru pat Belju atskaldīja. Udevums ir noboksēt vienu cīņu kruzeros un stāstīt kads GOAT ir Kanello. Ar Briedi viņš var boksēties tikai tad kad briedis paliks galīgi vecs. Briedis šobrīd nositīs Kannelo.

     [+] [-]

, 2021-11-17 15:17, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Alvares ar savu ātrumu un sitienu daudzumu pēc punktiem uzvarēs jebkuru no krūzeriem!
Kāds ātrums var būt 170 pundurim kuš sver 90 kg??? Viņu uzdevums ir noboksēt vienu cīnu kruzeros pret iespējams uzpirktu pretinieku.

     [+] [-]

, 2021-11-17 16:02, pirms 2 gadiem
Bija jau Snickeru Čempions, Endijs Ruizs vai kā sauca kas Smagsvaros bija nupat Čempions!

     [+] [-]

, 2021-11-17 22:47, pirms 2 gadiem
Luka visu laiku labakais rakstīja: Kāds ātrums var būt 170 pundurim kuš sver 90 kg??? Viņu uzdevums ir noboksēt vienu cīnu kruzeros pret iespējams uzpirktu pretinieku.
Canelo 171, reach 179 kruīzeros un Taisons 178, reach 180 supersmagsvaros... Ok, viens ir leģenda ar nereālu spēku un mežonību, bet otrs ir salīdzinoši ne pārāk spēcīgs cruiser pretinieks Alvarezam. Visādi var būt, palīdīs zem ādas...

     [+] [-]

, 2021-11-20 11:54, pirms 2 gadiem
Ar Briedi jau būtu daudz grūtāk. Tur tomēr jauda cita un arī augumā viņš ir garāks.
Taču Makabu lietas ved neviens cits kā Dons Kings, attiecīgi arī tur lielākas izredzes, ka cīņa būs.