Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Tonijs Beljū: "Usiks ir lielisks bokseris, Čisoram būs grūti"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Tonijs Beljū: "Usiks ir lielisks bokseris, Čisoram būs grūti"
Tonijs Beljū
Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks 31. oktobrī aizvadīs otro cīņu smagsvaros. Viņa pretinieks būs Dereks Čisora. Tonijs Beljū, kurš ir cīnījies un zaudējis Usikam pirmajā smagā svara kategorijā, atzina, ka palīdzēs Čisoram, ja viņam tas būs nepieciešams.

"Es viņu atbalstu, esmu gatavs palīdzēt, ja viņam tas ir nepieciešams," Beljū piedāvāja atbalstu Čisoram. "Viņš ir mans draugs, bet 31. oktobrī ringā palīdzēt nevarēšu – viņam viss būs jāizdara pašam. Ticiet man – Čisoram ir viss, lai uzvarētu Usiku."

Beljū arī slavēja Ukrainas bokseri Usiku: "Viņš ir bokseris no kura izvairās un ar kuru negrib cīnīties. Viņš ir lielisks cīnītājs, bet, ja ir kāds, kas var viņu uzveikt, tad tas ir Dereks. Ceru, ka Čisoras labā roka spēs nokļūt līdz mērķim, bet to izdarīt būs ļoti grūti."

Beljū karjeru noslēdz 2018. gadā, kad piedzīvoja zaudējumu pirmajā smagā svara kategorijā pret Usiku. Toreiz Usiks galdā lika visas sev piederošās jostas. "Usikam ir vājās puses, piemēram, viņa zods bieži ir pavērsts uz augšu. Varbūt kādreiz kādam izdosies izmantot šo situāciju. Usika kāju darbība ir neticamā līmenī, un tieši tas varētu būt faktors, kas viņam ļaus smagsvaros tikt pie lielām uzvarām," interviju noslēdza Beljū.

36 gadus vecais Čisora savā karjerā ticis pie 32 uzvarām 42 cīņās, viņš ir pašreizējais WBO Starpkontinentālās čempiona jostas īpašnieks un tiek uzskatīts par ļoti sīkstu bokseri. Usiks savās 17 profesionālajās cīņās nav cietis nevienu zaudējumu, turklāt viņš ir vienīgais, kurš pārspējis Latvijas bokseri Mairi Briedi. Usiks smagsvaros līdz šim aizvadījis tikai vienu cīņu, pirms gada Čikāgā droši pieveicot mazpazīstamo Čazu Viferspūnu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2020-10-16 13:12, pirms 4 gadiem
"Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks 31. decembrī aizvadīs otro cīņu smagsvaros..."
Vajadzētu būt oktobrī

     [+] [-]

, 2020-10-16 13:23, pirms 4 gadiem
31. Oktobrī

     [+] [-]

, 2020-10-16 13:51, pirms 4 gadiem
Šaubos par Usika spējās, šeir būs cits sitiens kā Beljū un Briedim

  +1 [+] [-]

, 2020-10-16 14:22, pirms 4 gadiem
Tas pats briedis varetu cisoru uzveikt. Cisora nav nekads super sitejs, ir progress pat vina vecumaa ar heju trenejoties bet tik un taa, paleens. Bus interesanti paskatities soreiz, tas gan. Usiks panems, Cisora par leenu.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-16 14:38, pirms 4 gadiem
Chisora zin ka Usiks vinu peec punktiem panjems bet izsleegt vinjsh Chisoru nevar
Takaa Chisoram ir tikai viens plaans peec iespeejas aatraak nokjert vinja zokli ar savu veseri

     [+] [-]

, 2020-10-16 22:57, pirms 4 gadiem
Čizora ies virsū, redzēsim, vai Usiks ir tik labs, kā viņu te mālē.

     [+] [-]

, 2020-10-17 09:25, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Čizora ies virsū, redzēsim, vai Usiks ir tik labs, kā viņu te mālē.
Nezinu kā ar spēku, bet gudrs viņš ir, pēc punktiem noteikti uzvarēs, tur pat nav jautājumi. Es par Usiku, ja kas nevis maisu Čisoru

     [+] [-]

, 2020-10-17 13:48, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Čizora ies virsū, redzēsim, vai Usiks ir tik labs, kā viņu te mālē.
ir
un ceru, ka Usiks uzvarēs cīņu... pagaidām izskatās, ka pēc punktiem