Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs atsakās no trešās cīņas pret Vailderu un apvaino pretinieku bēgšanā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fjūrijs atsakās no trešās cīņas pret Vailderu un apvaino pretinieku bēgšanā
Taisons Fjūrijs. Foto: Reuters/Scanpix

WBC smagsvaru čempions Taisons Fjūrijs paziņojis, ka negrasās trešo reizi cīnīties ar Deonteju Vailderu, jo amerikānis vairākas reizes pārcēlis datumu. Šāds pavērsiens atbrīvojis ceļu pretī Fjūrija duelim pret Entoniju Džošua.

Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders pirmo reizi tikās 2018. gada decembrī, un uzvarētājs netika noskaidrots - viens tiesnesis deva uzvaru britam, otrs amerikānim, bet trešais uzskatīja, ka bijis neizšķirts. Otrais duelis norisinājās 22. februārī, un Fjūrijs izcīnīja uzvaru septītajā raundā, tiekot pie WBC čempiona jostas. Līgumā bija iekļauts punkts, ka zaudētājam ir tiesības pieprasīt revanšu, un Vailders to izmantoja.

Tomēr pusēm nav izdevies vienoties par datumu, tāpēc trešā cīņa nenotiks. Fjūrijs pauda nožēlu. “Ar nepacietību gaidīju to dienu, kad atkal varēšu Vailderam sadot. Ātra un viegla cīņa. Taču Vailders un viņa komanda čakarējās ar datumu. Viņi negrib cīnīties ar lineālo smagsvaru čempionu. Viņi zina, kā tas beigsies. Visa pasaule zina, kā tas beigsies - Vailders atkal būtu uz pakaļas,” teica Fjūrijs.

Sākotnēji revanšs bija nozīmēts jūlijā, tomēr Vailders, aizbildinoties ar traumu, pārcēlis datumu uz oktobri. “Pēc tam viņi prasīja, vai esmu ar mieru cīņu aizvadīt decembrī. Piekritu - 19. decembris. Tad viņi mēģināja panākt, lai cīņa notiktu nākamajā gadā. Esmu trenējies, esmu gatavs. Kad viņi mēģināja tikt prom no 19. decembra, pateicu, ka man pietiek,” skaidroja britu smagsvars.

Fjūrijs izteicās, ka vēl grasās ringā satikties ar Vailderu, bet novēlēja amerikānim vispirms izcīnīt pāris uzvaras, lai pēc tam varētu ar baudu viņu izslēgt. “Esmu labākais bokseris pasaulē. Lineālais smagsvaru čempions. Divkārtējs Ring jostas čempions. WBC čempions. Beidzoties 2021. gadam, būšu vienīgais smagsvars, kura īpašumā ir čempiona josta!” pasludināja Fjūrijs.

Sagaidāms, ka 2021. gadā Fjūrijs ringā tiksies ar Entoniju Džošua. Savukārt Fjūrija nākamā cīņa plānota 5. decembrī, tiesa, pretinieks vēl nav paziņots.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/wilder...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-12 11:58, pirms 4 gadiem
Briedim jāriskē

  +1 [+] [-]

, 2020-10-12 14:06, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Briedim jāriskē
tas būtu perfekts turpinājums...
sliktākajā gadījumā labu nudu dabūs...

     [+] [-]

, 2020-10-13 01:42, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: tas būtu perfekts turpinājums...
sliktākajā gadījumā labu nudu dabūs...
Sliktākajā gadījumā var dabūt smadzeņu uc traumas un ne s.ūda no lielās naudas