Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Usiks kā nākamo pretinieku noskatījis Vailderu, abu cīņa notiktu ASV

Usiks kā nākamo pretinieku noskatījis Vailderu, abu cīņa notiktu ASV
Oleksandrs Usiks. Foto: EPA/Scanpix

IBF, WBA, WBO versiju čempions smagsvaros Oleksandrs Usiks intervijā ''The Ring'' atklājis, ka no sportiskuma viedokļa nav pareizi, ka Taisons Fjūrijs piedāvājis cīņu Entonijam Džošua nevis viņam, bet pats kā savu nākamo pretinieku noskatījis Deonteju Vailderu.

20. augusta naktī otro reizi Entoniju Džošua uzvarēja ukrainis Oleksandrs Usiks, tādējādi nosargājot pasaules čempiona jostas smagsvaros IBF, WBA un WBO versijās, kā arī ieguva prestižo ''The Ring'' čempiona jostu.

Pēc zaudējuma Džošua jau piekritis cīņai pret Taisonu Fjūriju, kurš ātri vien atjaunoja savu sportista karjeru un piedāvāja cīņu savam tautietim.

Intervijā ''The Ring'' Usiks neslēpa zināmu vilšanos, ka Fjūrijs cīņu piedāvājis Džošua nevis viņam. ''Kopumā mani ne sevišķi interesē, ar ko Fjūrijs vēlas boksēt. Un, nē, vispār neesmu par to vīlies. Lielāka problēma ir tā, ka Taisons Fjūrijs neļauj faniem redzēt vienu no pasaules boksā labāko cīņu. Tā ir viņa nevis mana vaina. No sportiskuma nozīmes, protams, nav pareizi, ka viņš cīnās ar Džošua nevis mani.''

Usiks atzina, ka viņa komanda jau strādā, lai ukrainim tiktu sarunāta nākamā cīņa. Saistībā ar pretinieku IBF, WBO un WBA čempionam bija lakoniska atbilde: ''Deontejs Vailders,''. ''Viņš ir bīstams bokseris un, visticamāk, šī cīņa notiktu ASV,'' turpināja Usiks, kurš saka, ka viņa dzīvē pēc vēl vienas uzvaras pār Džošua nekas nav mainījies.

Izmantotie resursi:
https://www.ringtv.com/644252-ring-...


, 2022-09-15 19:29, pirms 2 gadiem
Tieši Vaiders var pārmacīt Usiku, jo viņu ir grūtāk izslēgt kā AJ. Būs diezgan atklāta cīņa, jo Vailders nebaidās saņemt sitienus un nav tik jūtīgs kā AJ
, 2022-09-15 19:52, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Tieši Vaiders var pārmacīt Usiku, jo viņu ir grūtāk izslēgt kā AJ. Būs diezgan atklāta cīņa, jo Vailders nebaidās saņemt sitienus un nav tik jūtīgs kā AJ
Uzprasi pašam Vailderam. Būs precīza atbilde uz Taviem apgalvojumiem.
, 2022-09-15 20:10, pirms 2 gadiem
Hmm, pēc cīņas ar AJ Usiks taču sacīja - vai nu Fjūrijs vai neboksēju vispār. Turklāt Fjūrijs esot piedāvājis noboksēt Usikam šogad decembrī, bet viņš nav piekritis, jo vēlējies to darīt nākošgad. Tad nu Fjūrijs piedāvājis AJ.
, 2022-09-15 20:17, pirms 2 gadiem
Usiks noskatījis apmēram kā līgavu

Laikam Eliņš būs zelta domu virsrakstam ieteicis

Hmm, Usiks tak plāno satikties ar cīņas Vailders vs Heleniuss uzvarētāju, nevis tā vnk ar Vailderu. Ja Vailders pakāsīs, tad tak nekādas cīņas nebūs.
, 2022-09-16 06:58, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Tieši Vaiders var pārmacīt Usiku, jo viņu ir grūtāk izslēgt kā AJ. Būs diezgan atklāta cīņa, jo Vailders nebaidās saņemt sitienus un nav tik jūtīgs kā AJ
Vailders ir garlaicīgs bokseris. Viņš paļaujās tikai uz vienu laimīgo sitienu, tādējādi veltīgi patērējot daudz spēka.
Šādā duelī būs pārliecinoša Usika uzvara.
, 2022-09-16 08:30, pirms 2 gadiem
Es nedomāju ka jums ir taisnība. Man liekas ka Vailders tiešām ir bīstams, tomēr Fjūrijam arī negāja pret viņu viegli. Bet jā Fjūrijs pret Usiku būs interesanti un Džošua pēdējā iespēja reabilitēties.
, 2022-09-16 08:35, pirms 2 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Vailders ir garlaicīgs bokseris. Viņš paļaujās tikai uz vienu laimīgo sitienu, tādējādi veltīgi patērējot daudz spēka.
Šādā duelī būs pārliecinoša Usika uzvara.
"garlaicīgs"... viņa triloģija ar Fūriju ir viens no labākā boksa pēdējā gadu desmitā.
, 2022-09-16 08:44, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: "garlaicīgs"... viņa triloģija ar Fūriju ir viens no labākā boksa pēdējā gadu desmitā.
Es runāju par viņa boksēšanās stilu.
, 2022-09-16 12:04, pirms 2 gadiem
Par Canelo vs GGG nebūs ziņas? Tomēr viena no top ciņām šogad.
, 2022-09-16 17:21, pirms 2 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Es runāju par viņa boksēšanās stilu.
Haotisks, jā, un ja trāpa kaut viens no tiem ellīgajiem sitieniem, tā gaisma nodziest. Tehnika viņam klibo un baigi liek uz lucky punch. Tā ka nemaz tik garlaicīgi nav, komiski es teiktu.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
46

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports
39

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
11

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.