Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Rolands Eliņš

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.

Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņa tika organizēta jau ilgāku laiku, abu pārrunas bija izjukušas un atkal atjaunotas, un iepriekšējo divu gadu laikā abi vairākkārt bija apmainījušies ar asiem publiskiem izteikumiem. Taču divas dienas pirms cīņas preses konference tika aizvadīta ļoti cieņpilnā noskaņojumā.

"Esmu priecīgi noskaņots. Veidosim vēsturi kopā," sacīja Usiks. Kad viņam piedāvāja sniegt pretiniekam pēdējos vārdus pirms cīņas, viņš īsi atbildēja: "Ļaušu runāt manām rokām ringā."

Arī Fjūrijs izteicās sev neraksturīgi vienkārši: "Es sacīšu īsi un skaisti - vēlos pateikties Usikam par to, ka viņš izaicināja mani. Noskaņojos, ka parādīsim lielisku šovu. Esmu gatavs cīņai. Man vairs nav, ko teikt, izņemot to, ka esmu gatavs lielai cīņai. Vai tā būs smaga vai viegla, esmu gatavs jebkurā gadījumā."

Interesanta situācija toties tika pieredzēta pēc preses konferences, kad abi vakara galvenās cīņas pārstāvji tika aicināti nostāties aci pret aci, kā jau tas ierasts boksā. Šīs situācijas tiek gaidītas ar īpašu uzmanību, un blakus vienmēr ir abu komandu pārstāvji un apsargi, kuri gatavi laikus apturēt bokserus, ja nu viņi, beidzot nonākot rokas stiepiena attālumā viens no otra, nolemj palaist rokas (kas noticis ne reizi vien).

Savukārt šoreiz Fjūrija rīcība bija citāda - viņš pret Usiku nemaz nepagriezās, tā vietā skatījās publikas virzienā un ar žestiem izrādīja savu gatavību cīņai. Usiks tikmēr turpināja skatīties Fjūrija virzienā.

Pēc tam "Sky Sports" vaicāja Fjūrijam paskaidrot savu rīcību, un viņš atbildēja šādi: "Viņš ir biedējošs čalis. Es tagad līdz cīņai centīšos atpūsties un gaidīšu, kad kāpšu ringā. Visas runas ir beigušās, visām intervijām pielikts punkts, tagad koncentrējos tikai cīņai."

Cīņas sākums paredzēts sestdienas naktī, plkst 1.00 pēc Latvijas laika. Cīņas tiešraidi piedāvās DAZN platforma.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

1 2 39 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2024-05-17 11:22, pirms 4 nedēļām
baidās..

  -2 [+] [-]

, 2024-05-17 11:45, pirms 4 nedēļām
Nebaidās gan 🤣

  +5 [+] [-]

, 2024-05-17 12:27, pirms 4 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Nebaidās gan 🤣
no tevis noteikti nē, tur pat tirgus ķotkas liktu mīksto. bet nu visa šī epopeja no viņa un, tas, ka acīs nevar čīča paskatīties, liecina tik vienu- nobijies.
Slēpts komentārs: Dzimmiy

  -2 [+] [-]

, 2024-05-17 12:34, pirms 4 nedēļām
Ūsiks pec pēc pazuduša loha šajā situācijā izskatās😂Par Sabili!!!!)

  +3 [+] [-]

, 2024-05-17 12:53, pirms 4 nedēļām
Tas ir bokss, 1 sitiens var izškirt boksa iznākumu
Slēpts komentārs: LTpirags

  +4 [+] [-]

, 2024-05-17 13:08, pirms 4 nedēļām
LTpirags rakstīja: Nesaprotu,kāpēc Ūsiks vēljoprojām nav frontē?
viņš bija...bet visi nemāk ar ieročiem apieties,nav jau kā orki,sūta ''lielgabala gaļu'' nešķirojot! Ukrainai katra cilvēka dzīvība ir vērtē! Un šinī gadījumā Usiks uz pasaules arēnas iznes Ukrainas balsi kara sakarā vairāk,nekā atrodoties ierakumā!

  +4 [+] [-]

, 2024-05-17 13:09, pirms 4 nedēļām
Ja Usiks uzvarēs, tas būs konkrēts pazemojums smagsvariem, jo Usiks ir krūzers pēc dabas, un jocīgi, ka neviens šos gadus nevar nolauzt Usiku, pat izslavētais AJ vairākas reizes mēģināja. Man tomēr pietrūkst 90-o gadu smagsvari, kad Holifilds, Taisons un pārējie turēja smagus sitienus, tagad jau pie švakākiem sitieniem nokdaunā

  +4 [+] [-]

, 2024-05-17 13:11, pirms 4 nedēļām
ingars31 rakstīja: viņš bija...bet visi nemāk ar ieročiem apieties,nav jau kā orki,sūta ''lielgabala gaļu'' nešķirojot! Ukrainai katra cilvēka dzīvība ir vērtē! Un šinī gadījumā Usiks uz pasaules arēnas iznes Ukrainas balsi kara sakarā vairāk,nekā atrodoties ierakumā!
ne tikai, pelna naudu un to ziedo arī. vairāk var ieguldīt ar savu tēlu pasaulē, nekā, kā saki, ar gaļu frontē.

     [+] [-]

, 2024-05-17 13:13, pirms 4 nedēļām
cobham rakstīja: Ja Usiks uzvarēs, tas būs konkrēts pazemojums smagsvariem, jo Usiks ir krūzers pēc dabas, un jocīgi, ka neviens šos gadus nevar nolauzt Usiku, pat izslavētais AJ vairākas reizes mēģināja. Man tomēr pietrūkst 90-o gadu smagsvari, kad Holifilds, Taisons un pārējie turēja smagus sitienus, tagad jau pie švakākiem sitieniem nokdaunā
tu ar nosauci divus, kuriem vairs neviens pat ēnā nedrīkst atrasties.

  +5 [+] [-]

, 2024-05-17 13:13, pirms 4 nedēļām
Nu, nekas, kad ukrainis viņu noguldīs, tad Usiks varēs paskatīties viņa pārbolītajās acīs.

  +4 [+] [-]

, 2024-05-17 13:20, pirms 4 nedēļām
LTpirags rakstīja: Nesaprotu,kāpēc Ūsiks vēljoprojām nav frontē?
Vīrieši, kuriem ģimenē ir 3 un vairāk bērni šobrīd ir atbrīvoti no mobilizācijas, kā arī jau iepriekš viņš izteicās, ka lielāko daļu peļņas viņš ziedos Ukrainai, ko līdz šim ir godīgi darījis.
P.S. Ja viņu iemestu kādā komandpunkta centrālē, tad noteikti tur visiem sadotu pa tāsi, bet šobrīd priekš tam ir himars.

  +4 [+] [-]

, 2024-05-17 13:33, pirms 4 nedēļām
archdevil rakstīja: Vīrieši, kuriem ģimenē ir 3 un vairāk bērni šobrīd ir atbrīvoti no mobilizācijas, kā arī jau iepriekš viņš izteicās, ka lielāko daļu peļņas viņš ziedos Ukrainai, ko līdz šim ir godīgi darījis.
P.S. Ja viņu iemestu kādā komandpunkta centrālē, tad noteikti tur visiem sadotu pa tāsi, bet šobrīd priekš tam ir himars.
starp citu,tas ''kāpēc neatrodies ierakumā'' uz doto momentu ir mīļākā kremļa retorika(pēc 8 let dombili bambas) Ukrainiešu sakarā...un rf TVzombiji to kladzina visos veidos,un visur,vislabāk redzams paskatoties tos pašu chatruletka dialogus starp UA un rf!

     [+] [-]

, 2024-05-17 14:07, pirms 4 nedēļām
Kubls rakstīja: no tevis noteikti nē, tur pat tirgus ķotkas liktu mīksto. bet nu visa šī epopeja no viņa un, tas, ka acīs nevar čīča paskatīties, liecina tik vienu- nobijies.
Tiešām nopietni domā, ka tik ļoti nobijies, ka acīs neskatās?? Tak kārtējais trollings no Fjūrija puses, nekas vairāk.
Reiz jau Hejam arī acīs neskatījās
https://youtu.be/t-hdwfVcZVQ?si=1kO...

     [+] [-]

, 2024-05-17 14:13, pirms 4 nedēļām
Nekas pēc cīņas visiem mutītes būs ciet, Taisons uzvarēs bez problēmām, viņa belzienus ukrainis nevar izturēt.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-17 14:16, pirms 4 nedēļām
Es Black Bullet rakstīja: Tiešām nopietni domā, ka tik ļoti nobijies, ka acīs neskatās?? Tak kārtējais trollings no Fjūrija puses, nekas vairāk.
Reiz jau Hejam arī acīs neskatījās
https://youtu.be/t-hdwfVcZVQ?si=1kO_Kazo0ss--8rC
Patiesībā,tas nāk no dzīvnieku pasaules...acīs skatīšanās ir agresijas izpausme,kas nozīmē vienozīmīgu konfliktu! Dažām sugām acu novēršana kvalificējas,kā sakāves atzīšana!
Slēpts komentārs: Damokla_zobens_23

     [+] [-]

, 2024-05-17 15:39, pirms 4 nedēļām
Čigāns atrausies. Nav divu domu.

     [+] [-]

, 2024-05-17 16:16, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Diemžēl viņi visi tur abās ierakumu pusēs ir tikai lielgabalu gaļa...
Man tev jāprasa,vai tu nesen nenokriti no marsa kopā ar reptiloidiem??? Tu lieto vārdu ''diemžēl'',kā nožēlas formu,tādā veidā attaisnojot okupantus un teroristus,kas dēļ koka rubeļiem,veļas mašīnām,un baltajām ladām kļūstot par 200-300tajiem,dara briesmu lietas svešā zemē??? Vieniem NAV izvēle,otri ir vnk sajukuši prātā! Viens solis līdz VDD čalīt...

  -2 [+] [-]

, 2024-05-17 16:36, pirms 4 nedēļām
ingars31 rakstīja: viņš bija...bet visi nemāk ar ieročiem apieties,nav jau kā orki,sūta ''lielgabala gaļu'' nešķirojot! Ukrainai katra cilvēka dzīvība ir vērtē! Un šinī gadījumā Usiks uz pasaules arēnas iznes Ukrainas balsi kara sakarā vairāk,nekā atrodoties ierakumā!
Usiks pēc cīņas ar Džošua bija frontē kā mīnmetēja apkalpes loceklis.
https://www.youtube.com/watch?v=qzn...

  -1 [+] [-]

, 2024-05-17 16:41, pirms 4 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Nekas pēc cīņas visiem mutītes būs ciet, Taisons uzvarēs bez problēmām, viņa belzienus ukrainis nevar izturēt.
Par cik Usiks ir daudz kustīgāks nekā čigāns, tad čigānam līdz sitienam vispirms ir jātiek. Ceru, ka Usiks čigānu nosēdinās fiziski, un tad uzprasīs cik čigāns ir garš, lai varētu attiet pietiekami tālu, kad čigāns kritīs.😁

     [+] [-]

, 2024-05-17 16:58, pirms 4 nedēļām
O...aktuāla tēma un Namejs uzreiz ekspertē Parasti pie cīņu sportiem nerādās Muģila

     [+] [-]

, 2024-05-17 17:04, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: 😂
Pēc tā ko tu rakstīji pandēmijas laikā es točna esmu pārliecināts, ka ar prātiņu nedraudzējies tu.
Pirms dažām dienām interesējos par iespēju nošpricēties ar Astra Zeneca, bet izrādījās, ka tā ir atsaukta, jo ir bīstama.

https://nra.lv/pasaule/456395-astra...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-17 17:12, pirms 4 nedēļām
Flashlight user rakstīja: O...aktuāla tēma un Namejs uzreiz ekspertē Parasti pie cīņu sportiem nerādās Muģila
ļepājas pludiņam patīk uzrakties tēmās, kur komentāri vairāk. uzreiz var uzekspertēt. savādāk pat viņa ierastā NBA ekspertīze neinteresē, ja komentāru skaits nav sasniedzis 25. bet nu ir jau eksperts ar lielo burtu, kopš last dance noskatījās.

     [+] [-]

, 2024-05-17 17:15, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Pirms dažām dienām interesējos par iespēju nošpricēties ar Astra Zeneca, bet izrādījās, ka tā ir atsaukta, jo ir bīstama.

https://nra.lv/pasaule/456395-astrazeneca-atsauc-no-tirgus-savu-covid-19-vakcinu.htm
Un?
Ja tu domā, ka ar Astra Zeneca vakcīnām notikušais ir kaut kas unikāls, tad tu ļoti maldies.
Paņem jebkuru medikamentu, izņem tā anotāciju, un to izlasot varēsi pārliecināties, ka katram no tiem ir kādas blaknes. Daudzi medikamenti , pēc to ilgstošas esamības apritē, arī tiek izņemti no aprites, jo atklājas, ka kādam noteiktam cilvēku skaitam no to lietošanas ir kaut kādas blaknes.

     [+] [-]

, 2024-05-17 17:33, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Un?
Ja tu domā, ka ar Astra Zeneca vakcīnām notikušais ir kaut kas unikāls, tad tu ļoti maldies.
Paņem jebkuru medikamentu, izņem tā anotāciju, un to izlasot varēsi pārliecināties, ka katram no tiem ir kādas blaknes. Daudzi medikamenti , pēc to ilgstošas esamības apritē, arī tiek izņemti no aprites, jo atklājas, ka kādam noteiktam cilvēku skaitam no to lietošanas ir kaut kādas blaknes.
Protams, tā tas ir. Bet stulba sajūta - cilvēks beidzot saņemas potei, bet tā vairs nav pieejama. Pats vainīgs - vajadzēja kopā ar Tevi izstāvēt rindu Ķīpsalā vai pie ATTA centra un būt starp pirmrindniekiem.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-17 17:38, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Usiks pēc cīņas ar Džošua bija frontē kā mīnmetēja apkalpes loceklis.
https://www.youtube.com/watch?v=qznl4aJCIaQ


Usiks ir pietiekoši viltīgs- skaisti dzied /runā to, ko mērķauditorija grib dzirdēt/ un filmējas videoklipos.

Smuka forma viņam arī šajā video, pilnīgi svaiga )

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:01, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Protams, tā tas ir. Bet stulba sajūta - cilvēks beidzot saņemas potei, bet tā vairs nav pieejama. Pats vainīgs - vajadzēja kopā ar Tevi izstāvēt rindu Ķīpsalā vai pie ATTA centra un būt starp pirmrindniekiem.
Ironija saprotama, bet tas nekādi neapgāž faktu, ka šī vakcīna Latvijā nekādas masveida blaknes neizraisīja, bet par to cik cilvēkiem tā izglāba dzīvību, lai paliek lielais nezināmais.
P.S. Penicilīns daudziem cilvēkiem, personiski pazīstu divus, arī izraisa alerģisku reakciju līdz pat letālam iznākumam, bet tas nekādi neapgāž faktu, ka šī antibiotika miljardiem cilvēku ir izglābusi dzīvību.

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:03, pirms 4 nedēļām
Flashlight user rakstīja: O...aktuāla tēma un Namejs uzreiz ekspertē Parasti pie cīņu sportiem nerādās Muģila
Zem kura nika te peld tas namejs?

Ir aizdomas, ka tas ir tas pats eliņš

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:03, pirms 4 nedēļām
right_hook rakstīja:

Usiks ir pietiekoši viltīgs- skaisti dzied /runā to, ko mērķauditorija grib dzirdēt/ un filmējas videoklipos.

Smuka forma viņam arī šajā video, pilnīgi svaiga )
Jā, nenoliedzami, ka tas viss ir zināms PR, bet tas viss izdarīja galveno u.t.i. viņš parādīja, ka ir kopā ar ukraiņu tautu un Ukrainas armiju. Atšķirībā no Lomačenoka. Un tas ir ļoti būtiski.

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:04, pirms 4 nedēļām
right_hook rakstīja: Zem kura nika te peld tas namejs?

Ir aizdomas, ka tas ir tas pats eliņš
Viņš bija domājis mani, jo man kādreiz bija tāds avatars.

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:10, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Ironija saprotama, bet tas nekādi neapgāž faktu, ka šī vakcīna Latvijā nekādas masveida blaknes neizraisīja, bet par to cik cilvēkiem tā izglāba dzīvību, lai paliek lielais nezināmais.
P.S. Penicilīns daudziem cilvēkiem, personiski pazīstu divus, arī izraisa alerģisku reakciju līdz pat letālam iznākumam, bet tas nekādi neapgāž faktu, ka šī antibiotika miljardiem cilvēku ir izglābusi dzīvību.
Es gribētu teikt, ka abi šie lielumi ir nezināmie...

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:15, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Es gribētu teikt, ka abi šie lielumi ir nezināmie...
Esmu vairāk kā pārliecināts, ja Latvijā būtu kaut kāda masveida blakņu rašanās no Astra Zeneca vakcīnām, tad tavi domu biedri no plakanās planētas bļautu pilnā kaklā, jo tādu faktu noslēpt nav iespējams.

     [+] [-]

, 2024-05-17 18:52, pirms 4 nedēļām
ingars31 rakstīja: ''spēcīgs arguments'',pēc tāda tik jāiet pazust tulkojumā...
galvenais vel uzprasīt, ko STL nozīmē, lielākajam last dance profiņam.
1 2 39 komentāri