Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

ESPN: Fjūrija un Usika titulu apvienošanās cīņa notiks februāra vidū

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: Fjūrija un Usika titulu apvienošanās cīņa notiks februāra vidū
Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs. Foto: Top Rank

ESPN ziņo, ka titulu apvienošanās cīņa smagsvaros starp Taisonu Fjūriju un Oleksandru Usiku gaidāma nākamā gada 17. februārī Saūda Arābijā. Šajā valstī cits cīņas šovs plānots 23. decembrī, kur bez Entonija Džošua dalības vairākas gaidāmās boksa cīņas tiks nosauktas trešdien.

Šī gada septembra beigās ESPN ziņoja, ka par titulu apvienošanās cīņu ir vienojušies smagsvari Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs. Usikam šobrīd pieder WBA Super, IBF, WBO un IBO čempionu jostas, kamēr Fjūrijam WBC. Vēl nesen Fjūrijs aizvadīja cīņu pret Frensisu Nganū, tās laikā nonākot nokdaunā un uzvarot pēc tiesnešu lēmuma.

ESPN ziņo, ka puses ir vienojušās cīņu aizvadīt 2024. gada 17. februārī Saūda Arābijā. Sākotnēji kā datums tika nozīmēts 23. decembris, taču tas mainīts pēc Fjūrija grūtās cīņas pret jau minēto Nganū. Līdz šim nedz Usiks, nedz Fjūrijs karjeru laikā nav piedzīvojuši zaudējumus - Usikam 21 cīņā tikpat uzvaru, bet Fjūrijam 35 cīņās 34 uzvaras, bet viena cīņa noslēgusies neizšķirti.

Tuvākajos mēnešos šī gan nebūs vienīgā augsta līmeņa boksa cīņa. Saūda Arābijā 23. decembrī Entonijs Džošua plāno boksēties pret Otto Valinu, un šī boksa šova ietvaros sagaidāms, ka Deontejs Vailders spēkosies pret Džozefu Pārkeru. Bokseris šobrīd ir ieradies Londonā, iai jau trešdien preses konferencē paziņotu par gaidāmo cīņu.

Tāpat sagaidāms, ka 23. decembra cīņu šovā piedalīsies Džejs Opetaija - tas pats, kurš iepriekš pārspēja Mairi Briedi un ieguva IBF jostu pirmajā smagajā svarā. Lai arī solījis, ka nākamo cīņu Opetaija varētu aizvadīt tieši pret latvieti, sagaidāms, ka trešdienas preses konferencē tiks paziņots viņa nākamais pretinieks cīņu šovā 23. decembrī.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MikeCoppinger/s...
https://twitter.com/DanRafael1/stat...

     [+] [-]

, 2023-11-14 23:53, pirms 9 mēnešiem
Visi par Fury lets go varat pie manis nakt skatities iedosu adresi

     [+] [-]

, 2023-11-15 02:31, pirms 9 mēnešiem
Fury izkusīs 9+ raundos 100% Tādā intensitātē strādāt kā Usyks var piedāvāt nav gluži tas pats kas cīnīties ar wilderu kurš neprot kustēties un maksimums ko var izturēt augstā intensitātē bija 2 raundi trešajā cīņā... Tā ka visus jautājumus atbildēt pati cīņa ne tik daudz kkādu ekspertu runas un Usyks jau ne vienu vien reizi ir parādījis ka uz viņa fona bokseri izskatās kretni savādāk nekā viņu citas cīņas.