Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vorens ieskicē scenāriju Dubuā uzvarai pār Džošua

Andris Liepa
Andris Liepa

Vorens ieskicē scenāriju Dubuā uzvarai pār Džošua
Daniels Dubuā. Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais boksa promotieris Frenks Vorens sarunā ar "BoxingScene" ieskicēja scenāriju, kā viņa klients Daniels Dubuā varētu uzveikt Entoniju Džošua.

Dubuā jau 21. septembrī kāps ringā ar Džošua, lai noskaidrotu Starptautiskās Boksa federācijas IBF čempionu smagajā svarā. Par cīņas favorītu uzskatāms Džošua, bet Vorens uzskata, ka tas var spēlēt arī pret bijušo pasaules čempionu, jo spiediens gulsies tieši uz viņa, nevis Dubuā, pleciem.

Gan Dubuā, gan Džošua savu karjeru laikā ir piekāpušies Oleksandram Usikam. Tieši pēc cīņām pret Usiku boksa apskatnieki sāka apšaubīt abu britu kvalitātes. Tomēr gan Džošua, gan Dubuā kopš zaudējumiem Usikam ir pārliecinoši atgriezušies uz panākumu takas.

Džošua šā gada sākumā nokautēja Fransisu Nganū, bet pirms tam, decembrī notikušajā Rijādas boksa vakarā brits piektajā raundā apstādināja Oto Valinu. Savukārt Dubuā pēdējās divās cīņās uzveicis Džerelu Mileru un iepriekš nepārspēto Filipu Hrgoviču.

Vorens uzskata, ka Dubuā savās pēdējās cīņās ticies ar nopietnākiem oponentiem.

“Pirmkārt, Volins cīņā pret Džošua nevēlējās atrasties ringā. Nganū Džošuā ātri atkoda un izdarīja to, kas bija jāizdara. Viņš to izdarīja ar stilu. Džošua ringā nav bijis ar solīdiem pretiniekiem. Viņš arī nav uzņēmis solīdu sitienu. Es gribētu, ka Džošua iziet ringā un izpilda sitienus ar labo roku, jo tad viņš būs ievainojams. Viņam viegli var trāpīt ar pretuzbrukumiem. Kurš no viņiem pirmais tiks savainots un, kāda būs reakcija? Nevis nokauts, bet pirmais solīdais sitiens. Es domāju, ka Džošua tādā gadījumā sāks atkāpties. Un tajā brīdī tā jau ir mana cīkstoņa cīņa,” sacīja Vorens.

Kā jau minēts, šīs cīņas uzvarētājs kļūs par IBF čempionu. Šā dueļa iznākums arī lielā mērā tiek saistīts ar decembrī gaidāmās Usika-Fjūrija revanša cīņas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/frank-w...

  -1 [+] [-]

, 2024-09-10 14:43, pirms nedēļas
AJ bez variantiem sasitīs Dubua. Ja godīgi žēl, ka AJ vairs nevar cīnīties pret Usiku, jo viņš tomēr ir pasaules nr.2 - čigānu arī AJ sasistu.

     [+] [-]

, 2024-09-10 19:39, pirms nedēļas
Izklausās citami, jo Dubuā vismaz uz ceļiem dabūja Usiku un pēc idejas radīja kontroversiju, kamēr AJ bezierunu zaudējumus saņēma.

     [+] [-]

, 2024-09-11 13:31, pirms 6 dienām
Slavenais boksa promotieris