Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Okolijs WBO titulu februāra beigās aizstāvēs pret poli Česlaku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Okolijs WBO titulu februāra beigās aizstāvēs pret poli Česlaku
Lorenss Okolijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Lorenss Okolijs savu WBO titulu pirmajā smagajā svarā 27. februārī O2 arēnā Londonā aizstāvēs pret poli Mihailu Česlaku, ar kuru 2021. gadā Mairis Briedis nespēja vienoties par IBF titula aizstāvēšanas cīņu.

Mairis Briedis 2021. gada oktobra vidū aizstāvēja IBF pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā, trešajā raundā nokautējot Arturu Mannu. Sākotnēji kā obligātais pretendents bija noteikts polis Mihails Česlaks, taču abas puses nespēja vienoties par cīņas aizvadīšanu, Brieža menedžerim Raimondam Zepam vēlāk atklājot, ka tas noticis, jo Česlakam bijušajam un esošajam promouterim bijušas nesaskaņas.

Pēc uzvaras pār Mannu Brieža promouteris Kalle Zauerlands aicināja uz cīņu Lorensu Okoliju Mežaparka estrādē, bet Briedis savos sociālajos tīklos paziņoja, ka viņa nākamais pretinieks reiz cepis burgerus. Nākamo cīņu gan Briedis, visticamāk, aizvadīs šī gada martā Austrālijā, vēlreiz aizstāvot IBF pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā, ko darīs pret Austrālijas bokseri Džeju Opetaiju.

27. februārī WBO titulu pirmajā smagajā svarā aizstāvēs arī Okolijs, cīnoties tieši pret poli Česlaku. Cīņa 27. februārī notiks Londonā O2 arēnā. "Okolijs šī gada sākumā kļuva par pasaules čempionu un pēc tam arī aizstāvēja savu titulu," 2021. gada nogalē sacīja Edijs Hērns. "Tagad viņš to aizstāvēs vēlreiz, aizvadot cīņu 27. februārī. Mēs vēlamies tikt pie titulu apvienošanas cīņas." Briedis vairs boksera plānos minēts netika, bet mērķis šogad ir apvienot WBO un WBA titula cīņas, tādējādi iegūstot abas jostas.

     [+] [-]

, 2022-01-08 12:31, pirms 2 gadiem
Interesanti, kāpēc gan pēc Česlaka necīnīties ar IBF čempionu Briedi, bet pret WBA čempionu, kas tomēr zemāk kotējas!?

     [+] [-]

, 2022-01-08 22:02, pirms 2 gadiem
Khm, khm. Kas tad te? Eliņš ar kolēģa profilu ielogojies un sacepis kārtējās muļķības?

Nekādas vienošanās ar Okloliju nemaz nav bijušas, tas ka abi šo to izmet sociālajos tīklos, ir viena lieta, pie sarunu galda sēdušies viņi nav, lai par kaut ko vienotos.

Ar Opetaiju plānojas pirmā cīņa, nevis "vēlreiz".

Tak uzrakstiet vienreiz, ko Briedis darīs, nevis visu laiku maļat ko nedarīs