Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kanelo pārliecinoši pieveic Čarlo un aizstāv visus titulus

Rolands Eliņš

Kanelo pārliecinoši pieveic Čarlo un aizstāv visus titulus
Kanelo Alvaress un Džermels Čarlo. Foto: BoxingScene

Meksikas boksa superzvaigzne Sauls "Kanelo" Alvaress aizvadītajā naktī Lasvegasā pēc punktiem pārliecinoši pieveica Džermelu Čarlo un aizstāvēja visus savus titulus otrā vidējā svara kategorijā.

Kanelo Alvaresa (60-2-2) pretinieks šoreiz bija Džermels Čarlo (35-2-1), kurš arī bija visu titulu īpašnieks, tiesa, divas svara kategorijas zemākā divīzijā. Čarlo cīņai tika pieteikts kā neapstrīdētais čempions pirmajā vidējā svarā, tiesa, līdz ar cīņas sākumu oficiāli zaudēja WBO titulu, jo nebija to aizstāvējis noteiktajā laikā.

12 raundu cīņā Kanelo nelika šaubīties par iznākumu un dominēja gandrīz visas cīņas garumā. Viņš nosūtīja Čarlo nokdaunā septītajā raundā un pēc punktiem guva ļoti pārliecinošu uzvaru - 118:109, 118:109 un 119:108.

Kanelo līdz ar to nosargāja savus IBF, WBO, WBA un WBC pasaules čempiona titulus otrā vidējā svara kategorijā.

Kanelo bija šīs cīņas favorīts, taču, saskaņā ar bukmeikeru izliktajiem koeficientiem, viņa favorīta statuss nemaz nebija tik milzīgs (Čarlo uzvara tika vērtēta ar apmēram 20% iespējamību).

Čarlo šajā cīņā bija pacēlies uzreiz divas svara kategorijas uz augšu un pēc cīņas medijiem atzina, ka izjutis lielu atšķirību pretinieka spēkā. Tā ka šī cīņa notika citā svara kategorijā, Čarlo saglabāja savus pirmā vidējā svara titulus.

Savukārt Kanelo, kurš pāris iepriekšējās cīņās nebija parādījis ierasto dominanci, preses konferencē uzsvēra, ka neviens nespēj pieveikt viņu tādā kondīcijā, kādā viņš ir šobrīd: "Piekrītu, ka dažās iepriekšējās cīņās es neizskatījos tāpat kā šodien, taču tas neko nenozīmē. Es tāpat jūtos svaigs, jauns un spēcīgs, tieši tā, kā jūtas bokseri savā karjeras zenītā."

     [+] [-]

, 2023-10-01 20:21, pirms gada
Nu dvj budim zdatj kanelo vs briedis.
Eta budit ochij harashoj bitva