Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Dodgers” izcīna septīto uzvaru un izvirzās līderos

Juris Miņins
Juris Miņins

“Dodgers” izcīna septīto uzvaru un izvirzās līderos
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas “Dodgers”, izcīnot savu septīto Augstāko beisbola līgu (MLB) uzvaru pēc kārtas, ar 6:3 pārspējot Ņujorkas “Mets”, ir kļuvusi par neapstrīdamu Nacionālās līgas līderi.

Iepriekš ziņojām, ka Nacionālajā līgā notiek aktīva cīņa par līdervienības godu, par ko sacenšas trīs komandas – Kolorado “Rockies”, Arizonas “Diamondbacks” un Losandželosas “Dodgers”, taču pēc aizvadītās nakts cīņām Kalifornijas komanda ir izvirzījusies jau puslīdz drošā vadībā.

Jāsaka, ka Losandželosas komandai šajā sezonas mikrociklā, sērijā pret Ņujorkas “Mets”, bija veiglāk, jo četrās spēlēs beigu beigās tika izcīnītas četras uzvaras un tieši noslēdzošā cīņa bija pati sīvākā, jo tajā fiksēta vismazākā rezultāta starpība – trīs punkti.

Lai arī Kērtiss Grandersons bija pirmais, kurš guva punktus, jau pirmajā iningā raidot bumbiņu ārpus laukuma, līdz trešajam iningam “Dodgers” jau bija atspēlējušies un izvirzījušies vadībā ar 3:1. Treviss d’Arno un Lukass Duda gan atkal izlīdzināja rezultātu, taču septītajā iningā Losandželosas komanda, pateicoties Džoka Pedersona “Home run” sitienam un ņujorkiešu metēju neveiksmēm, prata gūt trīs punktus, kas arī noteica spēles galaiznākumu.

Par spēles rezultatītāvko beisbolistu kļuva Enrike Hernandezs, kura kontā divi RBI. Savukārt metēju kontekstā abu komandu rotācijas aizvadīja līdzīgu spēli parādot pieklājīgu sniegumu. Vienīgais “nelaimes putns” bija Pols Sīvalds, kurš arī pieļāva visus trīs septītā ininga punktus.

Paralēli šim mačam savstarpējo cīņu aizvadīja arī Arizonas un Kolorado komandas. “Diamondbacks” izrādījās pārāki ar 10:3. Par šo uzvaru Arizonas komandai ir jāpateicas Krisam Ouvingsam un Polam Goldsmitam, kuri guva, attiecīgi, trīs un četrus punktus.

Pēc šīm spēlēm Nacionālās līgas galvgalī izvirzījās Losandželosas “Dodgers”, bet Arizonas “Diamondbacks” un Kolorado “Rockies” atpaliek par 1.5 uzvarām.

Savukārt Amerikas līgas un visa MLB līderi Hjūstonas “Astros” ar 12:9 pārspēja Oklendas “Athletics” un pašlaik viņiem ir deviņu uzvaru pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem – Bostonas “Red Sox” un Ņujorkas “Yankees”.

MLB regulārā sezona, 22.06.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPhillies1:5
White SoxTwins9:0
Blue JaysRangers4:11
PiratesBrewers2:4
DiamondbacksRockies10:3
AstrosAthletics12:9
IndiansOrioles6:3
AngelsYankees10:5
CubsMarlins11:1
GiantsBraves11:12
TigersMariners6:9
MetsDodgers3:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/