Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" un "Reds" sarīko masu kautiņu (+ video)

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" un "Reds" sarīko masu kautiņu (+ video)
Skots Rolens uzbrūk Krisam Karpentjē
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālās līgas mačā starp Sentluisas "Cardinals" un Sinsinati "Reds" abu vienību beisbolisti sarīkoja masu kautiņu, kura rezultātā viens no "Cardinals" spēlētājiem guva vairākus savainojumus.

Spēļu sērija starp Sentluisas "Cardinals" un Sinsinati "Reds" bija visai principiāla, jo abas komandas cīnās par pirmo vietu Nacionālās līgas Centrālās divīzijas ieskaitē. Pirms šiem mačiem "eļļu ugunij pielēja" Sinsinati beisbolists Brendons Filipss, kurš paziņoja, ka viņš ienīst "Cardinals". Pēc diviem zaudējumiem Sinsinati komanda bija zaudējusi savas līderpozīcijas un dalīja pirmo vietu ar "Cards", tāpēc uzvara viņiem bija ļoti nepieciešama.

Mača pirmajā iningā Filipss, draudzīgi ar nūju pieskārās Sentluisas ķērāja Jadiera Molinas kājsargiem, par ko Puertoriko beisbolists nebija priecīgs un savas pretenzijas izteica Filipsam, pēc kā arī laukumā devās visi abu komandu spēlētāji, un sākās grūstīšanās, kas vēlāk pārauga kautiņā.
Jāpiebilst, ka galvenais kautiņa iniciators bija bijušais Sentluisas kluba spēlētājs Skots Roulens.

Pēc šī incidenta atklājās, ka "Cardinals" ķērājs Džeisons Larū ir guvis vieglu smadzeņu satricinājumu kā arī spēcīgus ribu sasitumus.

Sinsinati "Reds" menedžeris Dastijs Barkers, komentējot šo incidentu, sacīja, ka situācija ir jāvērtē ne tikai pēc tā ko visi redzēja pa TV, bet jāņem vērā arī replikas, ko spēlētāji veltīja viens otram. Savukārt Tonijs Larusa, Sentluisas "Cardinals" menedžeris, izteica cerību, ka MLB vadība sodīs šī kautiņa iniciatorus.

Jāpiebilst, ka iesaistīšanās dūru cīņā "Reds" beisbolistiem nedeva gaidīto rezultātu un viņi piedzīvoja zaudējumu trīs maču sērijā, tādējādi no pirmās vietas divīzijā "nokrītot" uz otro un līderiem, Sentluisas "Cardinals", zaudējot vienu spēli.

Sinsinati "Reds" – Sentluisas "Cardinals" kautiņš

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs: martellx

     [+] [-]

, 2010-08-12 18:16, pirms 14 gadiem
Ir ok. Vajag tak vienreiz visiem kopā kārtīgi izkustēties.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-12 19:46, pirms 14 gadiem
precizējot - vispār kautiņš notika vienu nakti iepriekš, sērijas otrajā spēlē.

katru sezonu pāris reizes notiek kas līdzīgs.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-12 21:07, pirms 14 gadiem
nu vismaz atšķirībā no urļikiem nevicinājās ar nūjām

  -1 [+] [-]

, 2010-08-12 21:35, pirms 14 gadiem
Huj ņa kaukāda!

  -1 [+] [-]

, 2010-08-13 01:11, pirms 14 gadiem
Kārtīga klape