Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Giants" turpina bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants" turpina bez zaudējumiem
Ārons Rovends
Foto: AP/Scanpix

Savu ceturto uzvaru Augstākajās beisbola līgās (MLB) šosezon izcīnīja Sanfrancisko "Giants", kuri 13. iningā ar 5:4 pārspēja Atlantas "Braves" komandu. Izšķirošais punktu guvums Ārona Rovenda kontā.

Lai izcīnītu savu ceturto uzvaru pēc kārtas un pagarinātu bezzaudējumu sēriju Sanfrancisko "Giants" bija spiesti izmantot gandrīz vai visus pieejamos spēlētājus, taču vajadzīgais rezultāts tika panākts un, lai arī 4. papildizspēlē, taču uzvara ar 5:4 izcīnīta.

Atlantas "Braves" vadībā atradās līdz par astotajam iningam, gandrīz visu laiku saglabājot vismaz divu punktu pārsvaru, taču devītajā izspēlē "Home run" sitiens padevās "Giants" šortstopam Edgaram Renteriam, kurš kopā ar Troju Glausu, arī izlīdzināja rezultātu. Mača papildus izspēlē ilgu laiku neviena no komandām tā arī nespēja gūt punktus, līdz 13. izspēlē rezultatīvs sitiens padevās Āronam Rovendam. "Es nezināju, kur lidos bumbiņa, es nezināju, kur tā vispār ir, vienīgais ko es zināju, ir tas, ka esmu sasniedzis bāzi," pēc spēles sacīja Rovends, kurš pirmo bāzi sasniedza slīdot. "Mēs tikai mēģinām turpināt tādā pat garā. Četras uzvaras sezonas sākumā, tas ir tas, kas mums dod papildus pārliecību," vēlāk piebilda uzvaru nesošā sitiena autors.
No citiem spēles izcilniekiem var minēt "Braves" labās malas aizsargu Metu Diazu, kurš guva divus punktus, bet otrā uzvara šajā sezonā tika maiņas metējam Džeremijam Afeldam, kurš aizvadīja tikai vienu, trīspadsmito, iningu.

Jāpiebilst, ka šis mačs bija šīs sezonas ilgākais visā MLB, kā arī visu laiku ilgākais mājas spēļu sezonas atklāšanas mačs Sanfrancisko "Giants" komandas 1958. gada sezonas.

Tāpat no vakardienas spēlēm ir jāizceļ Amerikas līgas favorītu un pagājušās sezonas izslēgšanas spēļu komandu zaudējumi – Ņujorkas "Yankees" piekāpās Tampabejas "Rays" (3:9), Bostonas "Red Sox" nespēja uzveikt Kanzassitijas "Royals" (3:4), bet Losandželosas "Angels" kapitulēja Oklendas "Athletics" priekšā – 4:10.
Savukārt Nacionālajā līgā, bez pieminētajiem "Giants", labi turpina spēlēt Filadlefijas "Phillies", kuri ar 8:0 sagrāva Hjūstonas "Astros" (viņiem šis ir 4. zaudējums pēc kārtas) un Sentluisas "Cardinals", kuri 9. iningā izrāva uzvaru pār Milvokī "Brewers". Šajā mačā otrais "Home run" pēc kārtas padevās Metam Holidejam.

MLB, 2010. gada regulārā sezona, 9. aprīļa spēles

Amerikas līga

SpēleRezultāts
Klīvlendas "Indians" – Detroitas "Tigers"2:5
Toronto "Blue Jays" – Baltimoras "Orioles"7:6
Ņujorkas "Yankees" – Tampabejas "Rays"3:9
Sietlas "Mariners" – Teksasas "Rangers"2:6
Minesotas "Twins" – Čikāgas "White Sox"4:3
Bostonas "Red Sox" – Kanzassitijas "Royals"3:4
Oklendas "Athletics" – Losandželosas "Angels"10:4

Nacionālā līga

SpēleRezultāts
Sandijego "Padres" – Kolorado "Rockies"0:7
Atlantas "Braves" – Sanfrancisko "Giants"4:5
Čikāgas "Cubs" – Sinsinati "Reds"4:5
Vašingtonas "Nationals" – Ņujorkas "Mets"2:8
Losandželosas "Dodgers" – Floridas "Marlins"7:3
Filadelfijas "Phillies" – Hjūstonas "Astros"8:0
Sentluiasas "Cardinals" – Milvokī "Brewers"5:4
Pitsburgas "Pirates" – Arizonas "Diamondbacks"1:9

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2010-04-10 09:57, pirms 14 gadiem
Zb jau tas baseball!

     [+] [-]

, 2010-04-10 12:43, pirms 14 gadiem
munkinshh rakstīja: Zb jau tas baseball!
man tu zb

LAA kkas nelīmējās

     [+] [-]

, 2010-04-10 13:06, pirms 14 gadiem
eikoninsh rakstīja: LAA kkas nelīmējās
A kā "Mariners" neiet (1-4, tāpat kā LAA)... te nu bija supertīms ar Hernandezu, Suzuki, Lī (šamam vispār līdz maija beigām var nākties ārstēt savus vēdera muskuļus), Figinsu, Grifiju junioru utt. .

     [+] [-]

, 2010-04-10 13:50, pirms 14 gadiem
Big man var priecāties par Milžiem..
Filadelfija norulēs Astros!

     [+] [-]

, 2010-04-17 23:14, pirms 14 gadiem
Šito rakstu biju palaidis garām, bet Giants šodien Jāatgūstas pret LA, jo 1 spēli zaudēja. 5 starters jāmeklē labāks, lai nebūtu zaudējumu