Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Lietus dēļ pirmo reizi kopš 2011. gada pārceļ "World Series" spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lietus dēļ pirmo reizi kopš 2011. gada pārceļ "World Series" spēli
Foto: AFP/Scanpix

Amerikas Savienotajās Valstīs norisinās MLB finālsērija starp Filadelfijas "Phillies" un Hjūstonas "Astros" beisbolistiem. Trešajam mačam vajadzēja norisināties šonakt, taču lietus dēļ spēle pārcelta dienu vēlāk.

Laika apstākļu prognozes liecināja, ka visa vakara garumā gaidāms lietus, tāpēc stundu pirms spēles sākuma, kad komandas jau bija sākušas iesildīšanos, tika pieņemts lēmums maču pārcelt par dienu vēlāk. Tas ietekmējis arī sērijas turpinājumu.

Trešā spēle pārcelta no pirmdienas uz otrdienu. Ceturtais mačs tiks aizvadīts trešdien, bet piektais – ceturtdien. Sākotnēji ceturtdiena bija paredzēta kā pārcelšanās diena, taču MLB pieņēma lēmumu sesto un septīto maču, ja tie būs nepieciešami, pārcelt uz vēlāku laiku, un ceļošanai tagad būs paredzēta piektdiena.

Sērijā starp "Phillies" un "Astros" rezultāts ir neizšķirts 1-1. Pirmajā mačā ar 6:5 pārāki bija viesi, bet dienu vēlāk "Astros" revanšējās ar 5:2.

"World Series" spēli nācies pārcelt pirmo reizi kopš 2011. gada sestās cīņas. Toreiz finālā spēkojās Sentluisas "Cardinals" un Teksasas "Rangers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...