Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās trieciencikls skolu strītbolam

Jānis Pārums

Vairs tikai dažas dienas palikušas līdz sestajam Latvijas skolu čempionātam ielu basketbolā! Organzitori ar gandarījumu var secināt, ka, neskatoties uz dažādām grūtībām, skolas izrāda nopietnu interesei par šīm sacensībām.

Visaktīvākās līdz šim ir izrādījušās tieši Latvijas Novadu komandas. No šodienas organizatori izsludina pieteikšanās triecienciklu, kurš beigsies šajā trešdienā, 20.maijā, plkst. 17.00. Cienījamie dalībnieki, nenokavējiet!

Potenciālajiem dalībniekiem tiek atgādināts, ka pieteikumu anketas ir iespējams iesūtīt līdz 2009.gada 20.maija vakaram. Nenokavējiet! Nepieciešamie dokumenti ir pieejami eSports.lv sadaļā "Skolu strītbols". Starp citu skolu strītbola laikā notiks Karsējmeiteņu kolektīvu festivāls. Tāpat būsu iespējams vērot freestyle grupas no Lietuvas paraugdemonstrējumus un piedalīties dažādos konkursos!

Sīkāka informācija par sacensībām, nolikums un noteikumi pieejami majas lapā sacensibas.lv. Neskaidrību jautājumos zvaniet 67274488.

Informāciju sagatavoja
Sporta attīstības centrs