Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Līdz 20.maijam var pieteikties skolu strītbolam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

2009.gada 23.maijā Rīgā, pie ''Arēna Rīga'', norisināsies jau sestais Latvijas skolu čempionāts ielu basketbolā. Jau divas nedēļas ir iespēja pieteikties šīm sacensībām. Pagaidām vislielāko aktivitāti izrāda tieši Latvijas rajonu skolas.

Ir saņemti pieteikumi no Smiltenes Trīs pakalnu pamatskolas, Siguldas valsts ģimnāzijas, Limbažu 3.vsk., Valsts Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma un Talsu 2.vsk.. Organizatoriem pirms pieteikšanās kampaņas sākuma māca bažas tieši par Latvijas novadu skolu dalību, jo, ņemot vērā ekonomisko krīzi, daudzām no tām var būt problēmas ar ierašanos Rīgā.

Organizatori atgādina, ka pieteikumu anketas ir iespējams iesūtīt līdz 2009.gada 20.maija vakaram. Nenokavējiet! Nepieciešamie dokumenti ir pieejami esports.lv sadaļā streetbasket. Potenciālajiem dalībniekiem organizatori vēlas atgādināt, ka šīs ir sacensības, kurās balvas tiek piešķirtas gan par individuāliem panākumiem, gan par skolas rezultātiem kopumā. Aizstāviet savas skolas godu! Starp citu, skolu strītbola laikā notiks karsējmeiteņu kolektīvu festivāls. Tāpat būsu iespējams vērot ''freestyle'' grupas no Lietuvas paraugdemonstrējumus.

Sīkāka infornācija par sacensībām, nolikums un noteikumi pieejami maas lapā sacensibas.lv

Neskaidrību jautājumos zvaniet 67274488.

Informāciju sagatavoja:
''Sporta attīstības centrs''