Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

"LLU" joprojām bez zaudējumiem

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) spēlē Jelgavā Latvijas Lauksaimniecības universitātes basketbolisti ar 78:63 pārspēja Rīgas Tehniskās universitātes komandu. "LLU" šis bija piektais panākums piecās aizvadītajās spēlēs.

Cīņas sākums izvērtās ārkārtīgi spraigs. Pēc pirmajām desmit minūtēm vadībā ar 25:23 bija izvirzījušies "LLU" basketbolisti. Savukārt nākamo ceturtdaļu ar viena punkta pārsvaru uzvarēja "RTU", un lielajā pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 43:42 mājinieku labā. Tas ļāva cerēt uz aizraujošu spēles turpinājumu arī 2. puslaikā.

Spēles 3. ceturtdaļa izvērtās diezgan mazrezultatīva, taču līdz ar tās noslēgumu laukuma saimniekiem bija izdevies iegūt septiņu punktu handikapu. Bet pēdējās desmitminūtes laikā "LLU" basketbolistiem pārsvaru izdevās vēl palielināt un galarezultātā izcīnīt samērā pārliecinošu uzvaru ar 78:63.

"LLU" galvenie vilcējspēki bija brāļi Justoviči un Toms Neilands. Andris Justovičs atzīmējās ar 29 punktiem, bet viņa brālis Gatis guva tikai par punktu mazāk. Toms Neilands komandas rēķinam pievienoja vēl 16 punktus un desmit atlēkušās bumbas. "RTU" rindās 18 punkti un 17 izcīnītas bumbas zem groziem Jāņa Dilevkas kontā.

Izmantotie resursi:
www.sbl.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-11-25 21:47, pirms 16 gadiem
LLU šogad tiešām pārsteidz!!!!! pozitīvā nozīmē...

     [+] [-]

, 2008-11-25 23:53, pirms 16 gadiem
Tā turpināt!!!