Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Vecrinks: "Sekmīgi nospēlējām aizsardzībā"

Jānis Pārums

Pēc SEB Studentu Basketbola līgas spēles starp Biznesa augstskolas "Turība" un Rīgas Stradiņa universitātes komandām (98:69), abu komandu treneri portālam eSports.lv dalījās iespaidos par aizvadīto maču.

"Komandas sniegums apmierināja. Tikko kā tika atrasta sava spēle un izdevās metieni, viss bija skaidrs," atzina BAT galvenais treneris Jānis Vecrinks (attēlā pa labi), uzsverot, ka viņa vadītie basketbolisti ļoti labi aizvadījuši otro ceturtdaļu. "Sekmīgi nospēlējām arī aizsardzībā. Otrajā puslaikā varējām atļauties spēlēt brīvāku basketbolu."

Domāju, tas, ka zaudējām pēdējo ceturtdaļu ir tīri psiholoģiski. Tā nedrīkstēja būt, taču pārmest kaut ko spēlētājiem arī nevaru. Pie +30 vairāk sākās individuāla spēle un viss pajuka. Tikko kā bija kolektīva spēle, piespēles, tā viss notika kā vajag. Pretinieku komanda izskatījās nesaspēlējusies," piepilda Vecrinks.

RSU galvenais treneris Ainārs Vīnbergs atzina, ka viņu spēles rezultāts nav pārsteidzis: "Uzvarēja spēcīgākais. BAT maksimāli ilgu laiku pavadīja spēcīgākajā sastāvā un tas arī nesa rezultātu. Atliek paskatīties pretinieku komandas spēlētāju uzvārdiem – tur ir LBL spēlētāji. Mums tāda līmeņa basketbolistu diemžēl nav."

"Epizodiski arī mēs spēlējām labu basketbolu, taču kopumā konkurēt daudz nevarējām. Bez kļūdām nenospēlēja neviens, taču atsevišķos brīžos mums izdevās dažas labas izspēles, kas gan nevarēja mainīt spēles gaitu. Patika kā spēlējām pirmajā ceturtdaļā, taču tas bija signāls pretiniekam, ka viņi "dzīt muļķi" nevar, līdz ar to nākamajās desmit minūtēs viņi spēlēja ar labākajiem spēkiem. BAT sameta trīspunktu metienus un svaru kausus pārliecinoši nosvēra savā labā."

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-15 23:32, pirms 17 gadiem
Taads coach

     [+] [-]

, 2007-11-16 09:31, pirms 17 gadiem


>>> LIIVI VIENMEER DZIIVI!