Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

Čempioni sakauj REA

Andrejs Siliņš

Čempioni sakauj REA
Rūdolfs Rozītis
Foto: Mārtiņš Malahs

Latvijas Universitātes (LU) basketbolisti trešdien ar rezultātu 95:65 pārspēja Rīgas Ekonomikas augstskolas (REA) vienību SEB Studentu Basketbola līgas (SBL) spēlē, izcīnot pirmo panākumu jaunajā sezonā.

Ja pirmajā mačā sezonā, kurā nācās piekāpties RSEBAA (71:94), LU bija jāiztiek ar ļoti ierobežotiem spēlētāju resursiem, tad šovakar komandas rindās jua bija pulcējušies krietni vairāk meistarīgo basketbolistu. Jau no spēles sākuma LU izvirzījās vadībā un noturēja to līdz pat spēles beigām - 95:65.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Edgars Brumermanis, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, Rūdolfs Rozītis pievienoja vēl 21 punktu, septiņas rezultatīvas piespēles un piecas pārtvertās bumbas. Zaudētājiem Mariuss Bausis izcēlās ar 28 punktu guvumu, kā arī piecām pārtvertām pretinieku bumbām.

Izmantotie resursi:
sbl.lv