Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Jabusele: "Latvijai praktiski visi spēlētāji var iemest tālmetienus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jabusele: "Latvijai praktiski visi spēlētāji var iemest tālmetienus"
Geršons Jabusele. Foto: FIBA

LETA. Francijas basketbola izlasi pēc neveiksmes pret Kanādu pirmajā mačā pārspēt vēlēsies visas nākamās pretinieces, starp kurām būs arī Latvija, sarunā ar žurnālistiem teica Francijas valstsvienības spēlētājs Geršons Jabusele.

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien otrajā H apakšgrupas mačā, kas sāksies plkst.16.30 pēc Latvijas laika, tiksies ar Franciju.

"Latvija ir laba komanda, kurai ir daudz enerģijas. Praktiski visi spēlētāji var iemest tālmetienus, tieši to arī sagaidām rītdien un jābūt tam gataviem. Tāpat jāspēlē uzmanīgi aizsardzībā ar palīdzību. Tam noteikti rītdien vajadzēs pielāgoties un tas būs liels pārbaudījums," teica Jabusele.

"Mums jāspēlē ātri un jāmēģina daudz uzbrukt, kā arī cieši jāspēlē aizsardzībā. Galvenokārt vajadzēs vienkārši izrādīt pietiekoši lielu pretestību un cīnīties līdz galam," piebilda basketbolists.

Francijas izlase, kas ir viena no favorītēm turnīrā, piektdien sāka Pasaules kausu ar neveiksmi pret Kanādu, zaudējot ar 65:95.

"Mums jāatgūstās pēc vakardienas spēles un jābūt gataviem rītdienai, jo rīt mūs sagaida mačs pret komandu ar lielu enerģiju. Viss turnīrs būs ļoti fizisks un visiem tādā ziņā ir vienādi apstākļi. Spēles ir katru otro dienu un nav laika būt nogurušiem. Pirmais puslaiks bija labs, bet otrajā puslaikā izgājām ar mazāku intensitāti un ļāvām viņiem spēlēt brīvāk gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Mums ir jāmācās no tās spēles un jākļūst labākiem," secināja Jabusele.

"Jutīsim spiedienu jebkurā spēlē. Pēc pirmā mača, kurā zaudējām, visi gribēs mūs uzvarēt, tāpēc tādā ziņā esam piespiesti pie sienas. Tagad mums ir tikai jāuzvar nākamajās spēlēs un jāturpina cīnīties," turpināja francūzis.

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

     [+] [-]

, 2023-08-26 17:48, pirms 10 mēnešiem
LETA. Francijas vīriešu futbola izlasi pēc neveiksmes pret Kanādu pirmajā mačā pārspēt vēlēsies visas nākamās pretinieces, starp kurām būs arī Latvija, sarunā ar žurnālistiem teica Francijas valstsvienības spēlētājs Geršons Jabusele.

Vajadzētu izlabot, ka basketbola izlasi.

     [+] [-]

, 2023-08-26 18:51, pirms 10 mēnešiem
---Tāpat jāspēlē uzmanīgi aizsardzībā ar palīdzību.---
Interesanti, kurš to būtu tulkojis no Franku mēles, vai pats Brožē?
Ko nozīmē aizsardzībā ar palīdzību?

     [+] [-]

, 2023-08-26 19:53, pirms 10 mēnešiem
Ieteikums SC - triecat nafig tos "Olybet eskpertus" ar savām prognozēm. Šodien jau skaisti vismaz vienreiz aplauzās.

     [+] [-]

, 2023-08-26 20:09, pirms 10 mēnešiem
Čavars nemāk trīnīti. Pārējie var.

     [+] [-]

, 2023-08-26 21:52, pirms 10 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Ieteikums SC - triecat nafig tos "Olybet eskpertus" ar savām prognozēm. Šodien jau skaisti vismaz vienreiz aplauzās.
Kur tev aplauzās, Kviļu Pēter, ibio, rio!?
Vai tad šodien bija kāda neprognozējama sensācija?

     [+] [-]

, 2023-08-27 09:06, pirms 10 mēnešiem
A Burts ir atpakaļ rakstīja: Kur tev aplauzās, Kviļu Pēter, ibio, rio!?
Vai tad šodien bija kāda neprognozējama sensācija?
ASV -Jaunzēlandes mačam solīja praktiski garantētu vismaz 40 aču pārsvaru un ASV vismaz 110 punktus. Kā spēle beidzās vari paskatīties tepat SC. Ja to sola kā kaut ko gandrīz 100%, tad tie 10 ači par ko kļūdījās ir smags aplauziens. Un tā ir tikai 1 spēle par kuru biju lasījis viņu "lielo ekspertēšanu". Nebrīnos, ja ir kļūdījušies vel kaut kur. Tiem durikiem, kas tādus salasās un pēc tam liek toto arī piķis pa p*pelēm.