Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Manila gatava uzņemt PK E un F grupas, ja Okinavā to neļaus laikapstākļi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Manila gatava uzņemt PK E un F grupas, ja Okinavā to neļaus laikapstākļi
Slovēnijas izlases zvaigzne Luka Dončičs. Foto: FIBA

Jau nākamajā piektdienā Filipīnās, Japānā un Indonēzijā startēs 2023. gada FIBA Pasaules kausa izcīņa basketbolā. Japānas salā Okinavā paredzēta divu apakšgrupu izspēle paredzēta, taču, pieaugot bažām par iespējamo taifūnu, gatavību uzņemt grupas izteikusi cita finālturnīra rīkotāja Filipīnas.

Ārvalstu mediji augusta sākumā vēstīja par Japānas salai Okinavai tuvojošos spēcīgu taifūnu. Tajā jaunuzbūvētajā ''Okinawa Arena'' paredzēta divu Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupu, E un F, izspēle.

E grupā sacentīsies mājiniece Japāna, Austrālija, Vācija un Somija, bet F grupā spēlēs Slovēnija, Gruzija, Kaboverde un Venecuēla. E apakšgrupas apskatu lasi ŠEIT, bet F grupas – ŠEIT.

Piepildoties sliktākajām laikapstākļu prognozēm par taifūnu, gatavību uzņemt Okinavas grupas izteikusi Filipīnas, piedāvājot apakšgrupu izspēli Manilā: ''Sliktākajā scenārijā, ja spēles Okinavā nevarēs aizvadīt, pārcelsim abas apakšgrupas uz Manilu,'' filipīniešu medijam ''GMA Network'' sacīja Filipīnu Basketbola asociācijas prezidents Als Panlilijo.

''Komandas izmantotu divas arēnas, jo spēles aizvadīsim pulksten 16.00 un 20.00 [pēc vietējā laika]. Sliktākajā scenārijā komandas varētu spēlēt pulksten 10.00 un pulksten 13.00. Tāds ir plāns neparedzētiem gadījumiem, taču ceram uz to labāko,'' turpināja Panlilijo.

Izmantotie resursi:
https://www.gmanetwork.com/news/spo...

     [+] [-]

, 2023-08-18 18:58, pirms 10 mēnešiem
Manilā ir haoss ar transportu

     [+] [-]

, 2023-08-18 21:02, pirms 10 mēnešiem
Rinn rakstīja: Manilā ir haoss ar transportu
Atceros Muhamedu pret Frēzeru +50 pēc celsija stadionā Thrilla in Manila

  -1 [+] [-]

, 2023-08-18 22:39, pirms 10 mēnešiem
Haoss ar transportu Manilā parastam latvietim asociētos ar pastardienu, pie tam cauru diennkati

     [+] [-]

, 2023-08-18 23:51, pirms 10 mēnešiem
Taifūnu risku jau varēja paredzēt iepriekš. Kad paziņoja, ka Filipīnas un Okinava uzņems pasaules čempionātu, tieši nodomāju, ka šajos datumos (augusta beigās, septembra sākumā) ir liela varbūtība sagaidīt taifūnu tanī reģionā. Indonēzijā gan tas ir maz ticams. Cerams, viss paies labi. Varu iedomāties slovēņu līdzjutēju reakciju šajā situācijā. Biļetes nopirktas uz Okinavu, rezervētas viesnīcas utt., un pekšņi viss pārceļas uz Filipīnām.

     [+] [-]

, 2023-08-19 00:43, pirms 10 mēnešiem
Bujumbura rakstīja: Haoss ar transportu Manilā parastam latvietim asociētos ar pastardienu, pie tam cauru diennkati
tur nav metro vai sky train kā Bankokā
tādā lielā pilsētā transports var sagādāt problēmas

     [+] [-]

, 2023-08-19 01:00, pirms 10 mēnešiem
krokodilumednieks rakstīja: Taifūnu risku jau varēja paredzēt iepriekš. Kad paziņoja, ka Filipīnas un Okinava uzņems pasaules čempionātu, tieši nodomāju, ka šajos datumos (augusta beigās, septembra sākumā) ir liela varbūtība sagaidīt taifūnu tanī reģionā. Indonēzijā gan tas ir maz ticams. Cerams, viss paies labi. Varu iedomāties slovēņu līdzjutēju reakciju šajā situācijā. Biļetes nopirktas uz Okinavu, rezervētas viesnīcas utt., un pekšņi viss pārceļas uz Filipīnām.
Šaubos, ka tā notiks, bet ņemot vērā, ka šajā gadījumā riski ir pat ļoti paredzami organizētajiem būtu jākompensē to visu faniem.