Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Šī mums bija spēle, kurā obligāti jāuzvar"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Šī mums bija spēle, kurā obligāti jāuzvar"
Kristaps Porziņģis spēlē pret Minesotu. Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc Dalasas "Mavericks" uzvaras pār Minesotu, kurā viņš izcēlās ar 29 gūtiem punktiem, uzteica komandas spēli un labo saspēli, kā arī atzīmēja, ka, ja Dalasa vēlas tēmēt uz ko augstāku, šādās spēlēs der tikai uzvara.

"Laba sajūta pēc labas uzvaras," teica Kristaps Porziņģis. "Mums šajā spēlē bija obligāti jāuzvar. Manuprāt, tieši tādos brīžos, kad liekam uzsvaru uz komandas spēli un visi piespēlējam bumbu, mums iet vislabāk. Kad mēs to darām, notiek ķēdes reakcija, kas iespaido arī citas lietas. Protams, vēlamies turpināt līdzīgā garā arī turpmāk."

"Ja mēs vēlamies būt tāda komanda, par kādu mēs paši sevi domās uzskatām, tad šādās spēlēs ir noteikti jāuzvar," sacīja Porziņģis. Minesota aizvada pieticīgu sezonu un pagaidām guvusi tikai desmit uzvaras 44 spēlēs, atrodoties līgas apakšgalā. "Mēs nevaram atļauties šādās spēlēs izslīdēt uzvarai no rokām. Šoreiz paveicām vajadzīgo."

"Džeilens Bransons ļoti labi iesaistījās spēlē," par citu spēlētāju ieguldījumu uzvarā teica Porziņģis. "Viņš vienmēr spēlē agresīvi, meklē iespējas tikt pie groza un arī meklē iespējas piespēlēm komandas biedriem. Tims Hārdevejs nospēlēja lieliski, beigās iemeta vairākus metienus un uzturēja līmeni. Arī Džošs Ričardsons parādīja labu spēli. Šonakt patiešām bija komandas spēle un visas komandas nopelns uzvarā."

Šajā spēlē Porziņģis tikās ar Minesotas centru Kārlu Entoniju Taunsu, ar kuru tika izvēlēts vienā draftā – Porziņģis toreiz bija ceturtais numurs, kamēr Taunss bija pirmais, un Taunss viņu pārspēja cīņā par gada debitanta titulu. Porziņģis neslēpa, ka savstarpējie mači viņam ir īpaši: "Taunss ir lielisks spēlētājs ar milzīgu talantu. Apturēt viņu - tas ir liels izaicinājums jebkuram, un man liekas, ka mēs paveicām pieklājīgu darbu šajā ziņā. Varēja būt labāk, taču paveicām, ko vajadzēja."

Tikmēr Taunss pēc spēles pauda sarūgtinājumu par rezultātu, norādot, ka ir vīlies par savas komandas sniegumu cīņā zem groziem. Dalasa ieguva 14 atlēkušās bumbas uzbrukumā un kopumā par 15 atlēkušajām bumbām vairāk nekā "Timberwolves" (52:47). "Tas mums ļoti kaitēja," atzina Taunss.

Izmantotie resursi:
https://www.dallasnews.com/sports/m...
https://twitter.com/dallasmavs/stat...

  +3 [+] [-]

, 2021-03-25 09:52, pirms 3 gadiem
kp pateica to ko visi doma ja ponchiks nemaisas pa kajam tad labas lietas notiek laukuma

  -2 [+] [-]

, 2021-03-25 10:00, pirms 3 gadiem
...un pateica diezgan nepārprotami... pats ponchiks spēlēja bez iedvesmas, kā aizvainots, varbūt bijušas kādas pārrunas...

  -2 [+] [-]

, 2021-03-25 10:14, pirms 3 gadiem
Malacis KP! Nolaida Dončiču , kā krievi saka, "ņiže plintusa" . It kā luka nemaz nebija uz laukuma (tā arī izskatījās).

  +2 [+] [-]

, 2021-03-25 10:22, pirms 3 gadiem
Porzis ievieš kārtību mājās. Malacis!

     [+] [-]

, 2021-03-25 10:23, pirms 3 gadiem
"Mēs nevaram atļauties šādās spēlēs izslīdēt uzvarai no rokām." - hmm, tiešām Kristaps tā teica jeb Eliņa "lielisks" tulkojums?

     [+] [-]

, 2021-03-25 10:38, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Malacis KP! Nolaida Dončiču , kā krievi saka, "ņiže plintusa" . It kā luka nemaz nebija uz laukuma (tā arī izskatījās).
es teiktu, reti jocīga bandvagons dalasai, ja šādi komenti būtu reti

  -2 [+] [-]

, 2021-03-25 11:16, pirms 3 gadiem
abs-1982 rakstīja: kp pateica to ko visi doma ja ponchiks nemaisas pa kajam tad labas lietas notiek laukuma
Jā, nemaisies pa kājām!

     [+] [-]

, 2021-03-25 11:21, pirms 3 gadiem
Ko Tu Vorkuta, tagad te lieli KP. Izlasi savu komentāru pirms šīs spēles. Par to kā Tauns izskolos KP, Edwards Doncicu un vispār Minesota Dalasu. Nav ko liekuļot

     [+] [-]

, 2021-03-25 11:43, pirms 3 gadiem
"Manuprāt, tieši tādos brīžos, kad liekam uzsvaru uz komandas spēli un visi piespēlējam bumbu, mums iet vislabāk. Kad mēs to darām, notiek ķēdes reakcija, kas iespaido arī citas lietas. Protams, vēlamies turpināt līdzīgā garā arī turpmāk."

Tas tāds atkal pamatīgs mājiens Dončičam... Nez, kautkā liekas, ka starp tiem abiem tur mazais konfliktiņš sabriedis!

     [+] [-]

, 2021-03-25 11:45, pirms 3 gadiem
Ulrihs rakstīja: "Mēs nevaram atļauties šādās spēlēs izslīdēt uzvarai no rokām." - hmm, tiešām Kristaps tā teica jeb Eliņa "lielisks" tulkojums?
Kā tu tulkotu? "These are the types of games that we cannot let slip"!

     [+] [-]

, 2021-03-25 11:53, pirms 3 gadiem
Patiesi vārdi.Tikai tad kad spēlē visiem sniedz patiesas sajūtas, var gaidīt no katra spēlētāja maksimālu atdevi. Katrā komandā vajadzīgs arī savs Lūka, kas spēj uzņemties atbildību izšķirošos spēles mirkļos. Katram gadās pa bedrei.

     [+] [-]

, 2021-03-25 11:58, pirms 3 gadiem
Atslēgas vārdi- piespēles un komandas spēle.

     [+] [-]

, 2021-03-25 12:00, pirms 3 gadiem
vechi, tak jaabeidz mums tas sloveenju puishelis nolikt, vienaa komandaa speeleee, protams, ka ar KP abi jauni gurkji un gribaas ar to bumbu vairaak pavadiities, gribas jau arii tos rezultaatus te un tagad, bet Mavs izskataas varbuut ne shogad vai naakamgad, bet ja veseliiba tureesies liimenii un mosh veel sanaak tuvaakaajaas sezonaas kaadu lielaaku shpiileri pacelt rietumos buus kas los angeles un jazz liks nopietni pasviist, kapeec gan ne shogad, ne?

     [+] [-]

, 2021-03-25 12:07, pirms 3 gadiem
Ar to piespēlēšanu postā jau tā ir, jāskatās kas stāv pretī, Kristapam diemžēl nav tāda mmiesasbūve lai izgrūstītu un apspēlētu fiziski spēcīgos pret spēlētājus.

     [+] [-]

, 2021-03-25 12:44, pirms 3 gadiem
bumbocka rakstīja: Ar to piespēlēšanu postā jau tā ir, jāskatās kas stāv pretī, Kristapam diemžēl nav tāda mmiesasbūve lai izgrūstītu un apspēlētu fiziski spēcīgos pret spēlētājus.
Nevajag spēku,lai apspēlētu postā kādu.Jābūt vnk gudram.KP varētu būt viens no līgas labākajiem garajiem ar uzbrukuma ''inventāru'',bet kaut kā viņš principā viņu neizmanto.Viņam to kustību ir ļoti daudz,bet principā viņš kaut ko no viņa parāda reizi 5 spēlēs un tad to kustību vairāk neizmanto savas 5-10 spēles.
Dirks jau ar nebija nekāds ņēmējs uz masu,bet ar savu atstrādāto feidu visus drāza ārā pēc face up posta.

     [+] [-]

, 2021-03-25 12:47, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: "Manuprāt, tieši tādos brīžos, kad liekam uzsvaru uz komandas spēli un visi piespēlējam bumbu, mums iet vislabāk. Kad mēs to darām, notiek ķēdes reakcija, kas iespaido arī citas lietas. Protams, vēlamies turpināt līdzīgā garā arī turpmāk."

Tas tāds atkal pamatīgs mājiens Dončičam... Nez, kautkā liekas, ka starp tiem abiem tur mazais konfliktiņš sabriedis!
Nu pagāšgad jau arī spēlēja viņi daudz uz iso un konkrēta spēlētāja solo.Tad tas bija KP,Luka vai kāds cits,bet viņi visu laiku bumbu laida uz riņķi un bija rezultāts.Šogad čota bumba iesprūst pašā uzbrukuma sākuma un visi stāv un blisinās viens uz otru.
KP ar sācis ievērojami vairāk mest bumbas ārā no posta vai double teamiem,un nemēģina viņu ar varu uzmest pa grozu.

     [+] [-]

, 2021-03-25 13:08, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu pagāšgad jau arī spēlēja viņi daudz uz iso un konkrēta spēlētāja solo.Tad tas bija KP,Luka vai kāds cits,bet viņi visu laiku bumbu laida uz riņķi un bija rezultāts.Šogad čota bumba iesprūst pašā uzbrukuma sākuma un visi stāv un blisinās viens uz otru.
KP ar sācis ievērojami vairāk mest bumbas ārā no posta vai double teamiem,un nemēģina viņu ar varu uzmest pa grozu.
jā - par piespēlēm esmu ievērojis! Tas ir labi - pie tam viņam diegan labi sanāk tās piespēles! Tas ir skils kuru attīstot, Kristaps var vēl vairāk palielināt savu vērtību! Un patiesībā arī atvieglot dzīvi sev postā! ja pretinieks zinās, ka Kristaps var smuki izspēlēt arā uz brīvu truli, nedosies tik agresīvi divatā uz segšanu!

     [+] [-]

, 2021-03-25 14:52, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Kā tu tulkotu? "These are the types of games that we cannot let slip"!
Vienkārši. Šādas spēles nedrīkstam zaudēt. Nevis uzvarai izslīdēt no rokām. Izslīdēt tiešā nozīmē būtu, ja tur no +10 zaudētu, tad tā būtu izslīdēšana, bet KP noteikti domāja, ka nedrīkstam zaudēt lūzeriem.

     [+] [-]

, 2021-03-25 14:55, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nevajag spēku,lai apspēlētu postā kādu.Jābūt vnk gudram.KP varētu būt viens no līgas labākajiem garajiem ar uzbrukuma ''inventāru'',bet kaut kā viņš principā viņu neizmanto.Viņam to kustību ir ļoti daudz,bet principā viņš kaut ko no viņa parāda reizi 5 spēlēs un tad to kustību vairāk neizmanto savas 5-10 spēles.
Dirks jau ar nebija nekāds ņēmējs uz masu,bet ar savu atstrādāto feidu visus drāza ārā pēc face up posta.
Nu bet viņa inventārs ir tāds, ko treneris un līga sauc par sliktāko metienu spēlē.