Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pret Jokiču nespēlēs, Bertāns atgriežas Dalasas sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis pret Jokiču nespēlēs, Bertāns atgriežas Dalasas sastāvā
Kristaps Porziņģis. Foto. USA Today/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu plkst. 4:00 pēc Latvijas laika spēles Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīs gan Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'', gan Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks''. Pirmajai paredzēts duelis pret Denveras ''Nuggets'', bet otrajai pret Klīvlendas ''Cavaliers''.

• Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz ceturtdienu gaidāmas desmit spēles. Plkst. 4:00 pēc Latvijas laika pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošā Vašingtonas ‘’Wizards’’ viesosies Denverā pie ‘’Nuggets’’.

Kristapa Porziņģa dalība gan ir uz jautājuma zīmes, pirms spēles informējusi vienība. Pēdējā mačā pret Bruklinas ‘’Nets’’ liepājnieks iedzīvojās muguras savainojumā, kas liedza viņam noslēgt maču. Vēlāk noskaidrojies, ka liepājnieks izlaidīs sezonas otro spēli.

• Savainojumi Vašingtonu nomāc jau ilgāku laiku. Pret Denveru labās potītes traumas dēļ nespēlēs Rui Hačimura, bet paceles cīpslas traumas dēļ mačs secen ies Delonam Raitam. Bez Porziņģa pret ''Nuggets'' nespēlēs arī Bredlijs Bīls un Entonijs Gils.

• ‘’Wizards’’ šobrīd aizvada vājāko posmu no visām līgas komandām, zaudējot jau septiņos mačos pēc kārtas. Pēdējās desmit spēlēs izcīnīta tikai viena uzvara.

• 11 izcīnītās uzvaras 28 spēlēs tai ļauj ierindoties 12. vietā Austrumu konferencē, kamēr Denveras ‘’Nuggets’’ Rietumos ar 16 uzvarām ir trešie.

• Pie tam, savā laukumā ‘’Nuggets’’ spēlē veiksmīgāk nekā viesos. Līdz šim no desmit mājas mačiem septiņos izcīnītas uzvaras. Lai arī viesos bilance ir pozitīva, izbraukumā piedzīvoti septiņi zaudējumi.

• Daudziem tā būs iespēja satikt vecas paziņas un draugus. Vess Anselds juniors ir strādājis kā asistents ‘’Nuggets’’ galvenajam trenerim Maiklam Melounam, bet vasarā abas komandas veica maiņas darījumu, kā rezultātā uz Vašingtonu pārcēlās Monte Moriss un Vils Bārtons, bet pretējā virzienā ceļoja Kenteiviuss Kaldvels-Poups.

• Plkst. 4:00 pēc Latvijas laika Dāvja Bertāna Dalasas ‘’Mavericks’’ savā laukumā uzņems Klīvlendas ‘’Cavaliers’’. Klīvlenda ir viena no Austrumu konferences līderēm, līdz šim tiekot pie 17 panākumiem 28 mačos.

• Pēdējās desmit spēlēs uzvaras un zaudējumi dalīti uz pusēm, līdzīgi kā Dalasai. ‘’Mavericks’’ 27 mačos gan tikusi pie 14 uzvarām un tas tai pagaidām ļauj atrasties devītajā vietā Rietumu konferencē.

• Traumas dēļ nespēlēs Džošs Grīns, bet uz jautājuma zīmes ir Maksimilana Klēbera dalība mačā. Pēc slimības un vienas spēles izlaišanas ierindā gan ir atgriezies Bertāns.

• Šajā sezonā Dalasas galvenais treneris Džeisons Kids gan nav pārlieku uzticējies Bertānam. Laukumā latvietis devies desmit spēlēs, kurās vidēji pavadījis 7.6 minūtes. To laikā mesti 3.4 punkti spēlē, tālmetienus izpildot ar 39.1 % precizitāti.

NBA spēles 15. decembrī

SpēleLaiksSpēleLaiks
Hornets - Pistons2:00Pacers - Warriors2:00
Magic - Hawks2:00Raptors - Kings2:30
Bulls - Knicks2:30Thunder - Heat3:00
Spurs - TrailBlazers3:00Mavericks - Cavaliers4:00
Nuggets - Wizards4:00Clippers - Timberwolves5:00

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

  +3 [+] [-]

, 2022-12-14 17:18, pirms 2 gadiem
No KP and Biel, no party!
Diemžēl, bet WSH kārtējais zāģis.

     [+] [-]

, 2022-12-14 17:39, pirms 2 gadiem
Ar abiem sastāvā tāpat nekādu variantu pret Nuggets ar tādu spēles plānu kādu WUJ piedāvā. Lai atpūšas, sezona gara.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-14 17:54, pirms 2 gadiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: No KP and Biel, no party!
Diemžēl, bet WSH kārtējais zāģis.
Nu ja Bīls ir zem jautājuma tad varētu būt atpakaļ,jo bija out.
KP ar šis nāk no vakardienas un update vakar nebija ceļojuma dēļ.

     [+] [-]

, 2022-12-14 17:58, pirms 2 gadiem
Labāk, lai atpūtina savu muguru pret līgas labāko centru. Pie reizes Wizards var turpināt tanka kursu pretī Viktoram.

     [+] [-]

, 2022-12-14 18:23, pirms 2 gadiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nu ja Bīls ir zem jautājuma tad varētu būt atpakaļ,jo bija out.
KP ar šis nāk no vakardienas un update vakar nebija ceļojuma dēļ.
Cerēsim, ka abi atkal būs ierindā, un tad jau varēs domāt par uzvarām.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-14 18:24, pirms 2 gadiem
Vašingtonai šosezon neiet. Katrā spēlē pietrūkst kāds pirmā piecinieka spēlētājs. Sezonas sākums bij pat ļoti labs, bet tgd.... ko lai saka, tā gadās. A, Dāvim jānovēl atjaunot savu talantu ātri izmest un trāpīt. Viņš to var, bet jāpierāda visai komandai, ieskaitot treneri.

     [+] [-]

, 2022-12-15 01:10, pirms 2 gadiem
Porziņģis ar Kuzmu pārī nepavisam neizskatījās slikti. tikai ja komandai ir palikuši tikai četri rezervisti uz maiņu un trīs no tiem ļoti tāli, nespēj tās spēles izvilkt.